12 / 05 / 2024

bartın amasra yol

bartın amasra yol

BARTIN'ın Amasra ilçesinde yer alan Kaleşah Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sona geliniyor. Bartın Amasra arasında yapılan tünel inşaatı tamamlandı.

TOKİ’den Bartın Amasra’da ayda 2 bin 280 TL’ye!

TOKİ'nin Bartın Amasra projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Amasra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Amasra 2022 sosyal konut projesi...

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Bartın Güzelcehisar turizm projesi tartışma yarattı!

Bartın'ın Güzelcehisar Köyü'nün deniz kıyısındaki lav kayalıkların turizme açılacak olması tartışmalara yol açtı...

Bartın Amasra Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde inşa edilen yeni devlet hastanesinde sona gelindi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hastane inşaatında incelemede bulundu.

Bartın'da asfalt ve yol yenileme çalışmaları yapılıyor!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentte asfalt ve yol düzenleme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Bartın-Kurucaşile yolu ulaşıma açıldı!

Bartın'da dün etkili olan şiddetli yağış sonrası kapanan Kurucaşile ilçesi ile kent merkezi arasındaki yol, ulaşıma açıldı.

Bartın Amasra'ya yolcu limanı ve yat limanı iskelesi yapılacak!

Geçtiğimiz yıl UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne eklenen Amasra'ya yapılacak yolcu limanı ve yat limanı iskelesi ile denizden de ulaşım mümkün olacak.

Bartın Amasra'ya termik santral kurulacak!

Bartın'ın Amasra ilçesinde termik santral kurmayı planlayan şirketin kömür hazırlama tesisi projesinin Çevresel Etki Değerlendirmesi ( ÇED ) toplantısı yarın yapılacak.

Bartın’da, 2015 yılında 2 bin 960 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Bartın’da 2015 yılında toplamda 2 bin 960 konut satışı yapıldı. 2015 yılında ülke genelindeki konut satış rakamı ise 1 milyon 289 bin 320 olarak gerçekleşti.

Bartın'da gayrimenkul yatırımı kazandırıyor!

Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu ifade ederek, Bartın'da ki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

Bartın’da Kasım ayında 204 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Kasım ayında Bartın’da 204 konut satışı gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Kasım ayı Konut Satış İstatistiklerini açıkladı.

Bartın Amasra Lisesi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Amasra Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Milletvekili Tunç, Lise binasının yanına bir de yurt yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bartın Amasra Stadı tribün inşaatında son durum!

Yılmaz Tunç, beraberinde AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, Belediye Başkanı Vekili Recep Işık, Amasra İlçe Spor Müdiresi Fatma Öztürk ve Amasra Spor Kulübü yöneticileri ile birlikte Amasra Futbol Sahası tribün yapımını yerinde inceledi.

bartın amasra yol Haberi

bartın amasra yol

BARTIN'ın Amasra ilçesinde yer alan Kaleşah Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sona geliniyor. Bartın Amasra arasında yapımı tamamlanan tünel inşaatının ardından programdan çıkartılan Amasra Kaleşah mahallesi yolu bölge milletvekili Yılmaz Tunç ve Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ile Amasra Kaymakamı Kadir Taner eser'in girişimleri sonucu tekrar programa alınarak ihale edilmişti. 


Yaklaşık 20 gün önce başlanılan yol genişletme istinat duvarı ve yaya kaldırım çalışmaları aralıksız olarak devam ederken 1,5 kilometrelik alanda yapılan çalışmalar tamamlandığında Amasra İlçesinin ikinci giriş kapısı konumunda olan Kaleşah yolu hem trafik yönünden hem de yayaların kullanımı açısından rahatlayacak. Yol yapım çalışmaları ile ilgili bilgi veren Amasra Belediye Başkanı M.Emin Timur "Amasra Tünel inşaatı tamamlandıktan sonra Amasra Kaleşah arasındaki bu yol programdan çıkartılmıştı. Fakat Belediye olarak bizim çalışmalarımız ile Milletvekili...