27 / 04 / 2024

Bartın nisan ayı konut satışı

Bartın nisan ayı konut satışı

Türkiye istatistik Kurumu verilerine göre Bartın'da 2017 yılı nisan ayı içerisinde 261 konut sahiplerini buldu.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Nisan Ayının En Hızlı 10 Android Telefonu Belli Oldu - İşte Performans Şampiyonları!

AnTuTu, nisan ayının en hızlı 10 Android telefonunu duyurdu. Geçen ay hangi telefonların performansı öne çıktı?

Türkiye Nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç etti!

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ferhat Gürüz yaptığı açıklamada Türkiye'nin bu yılın nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç ettiğini kaydetti.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

ABD'de tarım dışı istihdam Nisan ayında beklentilerin üzerinde attı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD'de tarım dışı istihdam bu yılın Nisan ayında 253 bin ile beklentilerin üzerinde artış gösterirken, yine açıklanan rakamlara göre, işsizlik oranı yüzde 3,4 ile tarihi düşük değerlerine yakın seyretti.

Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

TÜİK tarafından açıklana verilere göre,  nisan ayında fiyatı en çok artan gıda Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

Otomotivde tüm zamanların nisan ayı rekoru geldi: Satışlar 100 bin sınırında!

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı, bu senenin nisan ayında, 2022 yılı nisan ayına göre yüzde 62,7 büyüdü ve 97 bin 679 adet oldu, ayrıca bu tüm zamanların en yüksek nisan ayı şeklinde kayıtlara geçti.

TÜRK-İŞ 2023 Nisan ayı yoksulluk sınırı açıklandı!

TÜRK-İŞ tarafından 2023 Nisan ayı Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması"nın sonuçları açıklandı.

Volkswagen Transporter Pikap’a nisan ayına özel tam 43 bin TL’lik indirim geldi!

Volkswagen Transporter Pikap’ın nisan ayı fiyatları belli oldu. Açıklanan fiyatlarda araca 43 TL'lik indirim geldiği görüldü. Peki, Volkswagen Transporter Pikap özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 26 Nisan 2023 fiyat listesi

Yolları vazgeçilmez aracı Volkswagen Touareg'in nisan ayı fiyatı belli oldu! Touareg'in fiyatına çok şaşıracaksınız!

Volkswagen, nisan ayı fiyatını tek tek açıklarken, büyük ses getiren Touareg modelinin de fiyatını paylaştı. Peki, Volkswagen Touareg özellikleri neler? Fiyatı kaç TL oldu? İşte 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Nisan ayında bir müjde daha geldi. Şimdi bakın

Nisan ayında müjdeler peş peşe gelmeye devam ediyor. Aile Bakanlığı'nın ödemelerin hesaplara geçtiğini duyurmasının ardından benzer bir açıklama da Tarım Bakanlığı'ndan geldi.

Garanti Bankası'ndan da nisan ayı sürprizi geldi. Koşun koşun bakın

Garanti Bankası tarafından nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir kampanya geldi. Garanti Bankası'nın nisan ayı sürprizinde faizsiz kredi verileceği açıklandı.

Bartın nisan ayı konut satışı Haberi

Bartın nisan ayı konut satışı

Türkiye istatistik Kurumu verilerine göre Bartın'da nisan ayı içerisinde 261 konut satışı yapıldı. 2017 yılı Mart ayında ise Bartın'da 240 adet konut satılmıştı. 


Zonguldak'ta konut satışları nisan ayında 509 adet gerçekleşirken, Karabük'te ise 411 konut satışı oldu. 


Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 4 konut ile Hakkari, 8 konut ile Ardahan ve 18 konut ile Şırnak oldu. 


Karabük...