05 / 05 / 2024

Bartın sağlık ocakları

Bartın sağlık ocakları

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’daki sağlık yatırımlarına büyük hızla devam ettiklerini söyledi. Tunç, 4 yeni aile sağlığı merkezi daha inşa edileceğini söyledi..

26 Haziran 2023 günü sağlık ocakları açık olacak mı?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 26 Haziran 2023 Pazartesi gününde sağlık ocaklarının açık olup olmayacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra banka, noter ve adliye gibi resmî kurumların durumu da sorgulanıyor. 26 Haziran’da hangi resmî kurumlar açık olacak veya açık olacak mı? İşte tüm detaylar…

2023 Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi tarihi belli oldu! Bakan Koca tek tek açıkladı!

Yüz binlerce adayın Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak için beklediği kura çekilişinde geri sayım başladı. Tarih kesinleşirken, ayrıntılar da merak konusu oldu. İşte detaylar...

Devlet destekli bakım sigortası için düğmeye basıldı! Yaşlıların sağlık ve bakım giderleri karşılanacak! İşte detaylar..

Yaşlılık döneminde ister evde ister bakımevinde, sağlık ve bakım giderlerinin karşılanmasına ilişkin bakım sigortası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika! Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri 2022! İşte son durum!

Bütün sağlık çalışanlarının yakından takip ettiği Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında beklenen açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerinde son bilgiler…

İş arayanların beklediği haber bu! Sağlık Bakanlığı 11.317 kişiyi işe alacak!

Son dakika haberine göre iş arayanlara müjde geldi. Sağlık Bakanlığı’nın 11 bin 317 işçi alacağı açıklandı. Sağlık Bakanlığında iş başvurusunda bulunmak için son tarih 2 Aralık 2022 olarak duyuruldu.

Sağlık Bakanlığı'nın 42 bin 500 işçi ve personel alım detayları belli oldu! İşte branş ve unvan dağılımları...

Sağlık Bakanlığınca toplam 42 bin 500 işçi ve personel alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Sağlık Bakanlığının 42 bin 500 işçi ve personel alım detayları belli oldu! İşte branş ve unvan dağılımları...

Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı?

Tapu işlemleri arasında gayrimenkul alım satımlar büyük yer kaplıyor. Bu işlemlerde bazı belgeler istenmektedir. Bu belgelere ilaveten bir de sağlık raporu isteniyor. Peki Sağlık raporu olmadan tapu alınır mı? İşte merak edilen detaylar!

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

Vekalet için sağlık raporu nereden alınır?

Vekalet için sağlık raporu alınmalı mı, nereden alınır? bu sorular sıklıkla sorulmaktadır. İşte vekalet konusuna dair öğrenilmek istenilenler!

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Bartın sağlık ocakları Haberi

Bartın sağlık ocakları

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’daki sağlık yatırımlarına büyük hızla devam ettiklerini söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’ın tüm beldelerine inşa edilen Aile Sağlığı Merkezlerinin ardından şimdi de merkezi konumdaki köylere de Aile Sağlığı Merkezleri kazandıracaklarını açıkladı. Bu kapsamda Kurtköy, Kızılelma, Tekkeönü ve Ellibaş Aile Sağlığı Merkezlerinin proje çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Milletvekili Tunç, önümüzdeki günlerde yapım ihalesine çıkılacağını ifade etti.

Bartın’da sağlık alanında 49 milyon lira tutarında harcama yaparak, fiziki şartları iyileştirdiklerini hatırlatan Milletvekili Tunç, yeni cihazlarla sağlık hizmetinin kalitesini artırdıklarını, ambulans sayısını da 6 kat artırarak, acil sağlık hizmetlerine önem verdiklerini belirtti.

Milletvekili Tunç, “Bartın’daki sağlık yatırımları nedeniyle Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na ve Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkür ediyorum”...