18 / 05 / 2024

Bartın termik santrali

Bartın termik santrali

Bartın'ın Amasra ilçesine yapılması planlanan termik santral projesi halkın tepkisine neden oldu...

Yunus Emre Termik Santrali 1.4 milyar TL'ye icradan satılıyor!

Eskişehir`in Mihalıççık ilçesinde FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında yönetimi TMSF'ye devredilen Yunus Emre Termik Santrali 1 milyar 400 milyon liraya icradan satışa çıkarıldı. İhale, 30 Ocak günü gerçekleşecek.

Ankara'ya Çayırhan-B Termik Santrali projesi geliyor!

Ankara'ya “Çayırhan-B” Termik Santrali projesi, kurulması planlanıyor. Projnin Nallıhan Kuş Cenneti'ni kül içinde bırakması düşünülüyor.

Amasra Hema Termik Santrali'ne itiraz var!

Amasra’da Hema Termik Santrali’nin yapımına olanak sağlayan imar planlanın değiştirilmesine karşı harekete geçen Bartın Plartformu #İtirazımVar sloganı ile Bartın ve Amasra’da imza stantları açtı.

Silivri Çerkezköy Termik Santrali Çevre Düzeni Planı askıda!

Çerkezköy Termik Santrali için İstanbul Silivri sınırlarında kalan 485 hektar alana ait 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Bartın'da termik santral için çevre düzeni planları değişti!

Bartın'ın tarihi ve turistik, ilçesi Amasrada kurulması planlanan termik santral ve ek projelerinin gerçekleştirilmesi için değişiklik yapıldı.

Çanakkale Helvacı Termik Santrali projesinin ÇED toplantısı 29 Eylül'de!

İçdaş Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım San. A.Ş., Çanakkale İli, Çan İlçesi, Helvacı Köyü sınırları dahilinde Helvacı Termik Santrali projesinin yapılması planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 29 Eylül'de.

Bartın Amasra'ya termik santral kurulacak!

Bartın'ın Amasra ilçesinde termik santral kurmayı planlayan şirketin kömür hazırlama tesisi projesinin Çevresel Etki Değerlendirmesi ( ÇED ) toplantısı yarın yapılacak.

Hopa Termik Santrali ve İnebolu Limanı'nda özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hopa Termik Santrali taşınmazları ve İnebolu Limanı ile Mardin ve İstanbul'daki 3 taşınmazın özelleştirilme ihalesi gerçekleşti. İhaleye en yüksek teklif 76 milyon TL olarak Eti Bakır A.Ş. tarafından verildi.

Hatay Güney Akdeniz Termik Santrali'nin ÇED toplantısı 29 Mart'ta!

Hatay İli Arsuz İlçesi'nde yapılması planlanan Güney Akdeniz Entegre Termik Santrali'nin ÇED toplantısı 29 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Aksa Göynük Enerji Termik Santrali’nin ikinci fazı ticarete başladı!

Aksa Enerji tarafından temeli 2012 yılında atılan, yerli kömür kullanarak enerji üreten Aksa Göynük Enerji Termik Santrali’nin 135 MW’lık ikinci fazının kabulü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapıldı.

Bandırma Termik Santrali projesinin toplantısı 10 Aralık'ta!

Balıkesir Bandırma'da bulunan Bandırma Termik Santrali, Kül Düzenli Depolama Tesisi, Derin Deniz Deşarjı ve İskele projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 10 Aralık 2015 günü saat 11:00'de gerçekleşecek.

Çanakkale'de Çırpılar Termik Santrali proje toplantısı 25 Haziran'da!

Taşzemin İnş. Madencilik Enerji Üretim San. Ve Tic. A.Ş. tarafından; Çanakkale'de Çırpılar Termik Santrali projesi için 25 Haziran'da halk toplantısı düzenlenecek.

Adana Sugözü Termik Santrali imar planı askıda!

Adana Yumurtalık İlçesi, Sugözü sınırları içerisinde Hunutlu Entegre Termik Santrali yapılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi, askıya çıktı...

Bartın termik santrali Haberi

Bartın termik santrali
Bartın Amasra'ya yapılması planlanan Çeşmi Cihan Termik Santrali projesine bölge halkı tepki verdi. Bölgede yapılacak iki termik santralin inşa edileceği alanda mevcut Çevre Düzeni planına göre sadece liman ve balıkçı barınağı, turizm ve yerleşim alanı gibi kullanım şekillerine izin...