30 / 04 / 2024

bartında tarihi ahşap ev yandı

bartında tarihi ahşap ev yandı

Alınan bilgiye göre, Okulak Mahallesi Kanlıırmak Caddesi’nde bulunan ve 4 yıl önce vefat eden Saadettin Saraç’ın varislerine ait olan Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından tescilli 3 katlı ahşap evde yangın çıktı...

1942'de ahşap evlerin sigorta ücretlerine indirim yapılmış!

1942 yılında ahşap evlerin sigorta ücretlerine yapılan indirimler yürürlüğe girmiş. Söz konusu karar Türkiye'deki sigortacılar acentesine gönderilmiş.

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Aksen Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksen Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Şen, Muhammed Zahit Şen, Muhammet Mustafa Şen ve Osman Şen ortaklığında kuruldu.

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güner Tamtabah ve Şeyda Şimşek ortaklığında kuruldu.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Neli İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neli İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Nalan Nizamoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'daki son Osmanlı ahşap evi satılıyor!

İstanbul Rumeli Hisarı'nda bulunan son Osmanlı ahşap evi 17 milyon 900 bin liraya satılığa çıktı.

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Girgin, Selim Kara ve Uğur Şentürk ortaklığında kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Açı Ahşap İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açı Ahşap İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Yılmaz ve Uğur Çamurcu ortaklığında kuruldu.

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

bartında tarihi ahşap ev yandı Haberi

bartında tarihi ahşap ev yandı


Bartın’da çıkan yangında 3 katlı tarihi ahşap ev kül oldu.Alınan bilgiye göre, Okulak Mahallesi Kanlıırmak Caddesi’nde bulunan ve 4 yıl önce vefat eden Saadettin Saraç’ın varislerine ait olan Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından tescilli 3 katlı ahşap evde yangın çıktı.


Bitişikteki binalarda bulunan vatandaşlar, tedbir amaçlı dışarı çıkartılırken, alevlerin sıçradığı evlerin çatılarında hasar oluştu.


İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü. Yangın nedeniyle 3 katlı ahşap ev çöktü, bitişikteki bazı evlerin camları kırıldı.


Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı, varislerin İstanbul’da yaşadıkları...