02 / 05 / 2024

Baruthane plajı

Baruthane plajı

1957 yılında Emlak Kredi Bankası tarafından Baruthane'de yapılan, 3 bin 100 kişiyi alacak büyüklükte olan plaj temmuz ayında açılacakmış. Plaj 2 milyon 500 bin liraya mal olacakmış.

İztuzu Plajı'nın işletmesi için açılan davaya red kararı!

Muğla, İztuzu Plajı’nın işletmesiyle ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında imzalanan protokolün iptali için DALÇEV'in açtığı davayı reddetti.

İztuzu Plajı’yla ilgisi son sözü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı söyledi!

DENİZ kaplumbağalarının üreme alanı olan dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nın işletme yetkisine dair yaşanan tartışmada son sözü şimdilik Çevre ve Şehircilik Bakanlığı söyledi.

İztuzu Plajı ihalesinde son durum ne?

Muğla'da, Ortaca Kaymakamlığınca,İztuzu Plajı'nın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yetkililerine teslim edilmesi yönündeki kararı, özel firma yetkililerine tebliğ edildi.

DALÇEV Muğla İztuzu Plajı'nda işletme mi açtı?

DALÇEV Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde Caretta Caretta'ların yumurtladığı dünyaca ünlü İztuzu Plajı'na girdi. İşletme hakkının kedilerinde olduğunu belirten DALÇEV A.Ş. çalışanları 2 nolu büfeye yerleşti.

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!

Antalya'ya yapılacak 2 kadınlar plajının yeri belirlendi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Antalya'ya yapılacak kadınlar plajının yeri belirlendi. Kentin doğusundaki Alanya- Gazipaşa arasındaki bölge kadınlar plajı için belirlenirken, kentin batısında ise Finike’de Andrea Doria alanı plaj için seçildi.

Antalya'da 16 kaçak plaj yıkılacak mı?

Bambus’ta falezlere kaçak olarak dökülen beton, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kırıldı. Ancak yıllardır dokunulmayan 16 kaçak plaj daha var.

Antalya'daki Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı!

Antalya'da, falezlerin üzerine beton dökülerek oluşturulan Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı. Alınan bilgiye, Lara bölgesinde deniz kıyısında bulunan falezlerin üzerine beton dökülerek ve denizin bir bölümü doldurularak plaj oluşturuldu.

Ümit Uysal: Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacağız!

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, meclis üyeleri ve basın mensuplarının katılımıyla devam eden ve tamamlanan projeler için bir gezi düzenledi. Uysal, falezlere beton dökülerek yapılan Bambus Plajı'nı eninde sonunda yıkacaklarını söyledi

Antalya Bambus Plajı'ndaki yıkım durduruldu!

Antalya’da en gözde beach cluplardan Bambus Plajı’na denizden iş makinesi girdi. Ancak, Antalya 3’üncü İdare Mahkemesi Muratpaşa Belediyesi’nin plajda yapacağı yıkımın ’firma adına telafisi güç zararların doğabileceğinden’ yürütmesini durdurdu.

Bülent Kerimoğlu: Baruthane, kent park ve müze olsun!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Ataköy Sahili’nin hem yaşanabilir bir kent anlayışı için hem oluşabilecek zararların önüne geçilebilmesi için Baruthane’de yapılacak inşaattan vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı...

Sarımsaklı Plajı imara mı açılıyor?

Büyükşehir yasasıyla kapatılan ve Balıkesir Belediyesi’ne bağlanan Küçükköy’de, kumsalıyla ünlü Sarımsaklı plajı, imara açılma tehlikesiyle karşı karşıya. Sarımsaklı kumsalını yüzde 5 oranında imara açmayı öngören yeni bir proje Bakanlığa sunuldu.

Yeni Zelanda'daki Awaroa Plajı ulusal park olacak!

Yeni Zelanda’da Awaroa adlı özel bir plajı satın alarak herkese açık bir kamu alanı haline getirmek isteyen çevreciler, 2.3 milyon dolar (6.9 milyon TL) topladı. Plaj, ulusal park olacak.

Baruthane plajı Haberi

Baruthane plajı



Baruthane Plajı temmuzda açılıyor.


Plajın birinci bölümü 3.100 kişi alacak. Plaj 2,5 milyon liraya çıkıyor.


  Emlak Kredi Bankası tarafından Baruthane'de yapılmasına başlanan turistik tesislerin birinci bölümü 1 Temmuz'da açılacaktır.

  Birinci bölüm, 400 kabine, 1700 dolap ve 50 lüks kabineden kurulu plajdır. 3100 kişi alabilecektir. Bu plaj 2,5 milyon liraya çıkacaktır.

  Ancak, 4 yıl sonra bitirilecek tesislerin içinde, plaj yeri olarak 44 bin metrekare ayrılmıştır. Bu yıl, bunun dörtte biri yapılıyor.

  Kabineler mermerden olacaktır. Denizle kabineler arasındaki mesafe 10 metredir. Temmuzda 220 kabin, 1200 dolap bitecektir.

  Ayrıca Sirkeci - Sarayburnu yolunun Bakırköy - Yeşilyurt arası, Emlak Kredi Bankası tarafından yapılacaktır.