02 / 05 / 2024

Başak Evleri ileitişim

Başak Evleri ileitişim

Delta Yapı nırı Imamoğlu ilçesinde yaptırdığı Başak Evleri'nirı örnek daire tanıtımı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Törene, Kozan ve İmamoğlu'ndan çok sayıda bürokrat ve iş adamı katıldı.

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Başakşehir 3. İstanbul Evleri satış ofisi!

Başakşehir 3. İstanbul Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimiz yer alıyor. 3. İstanbul Evleri'nde 2+1'lerin fiyatları 496 bin TL'den başlıyor...

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim!

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim için 0212 488 48 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede olan proje 18 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Vadişehir Evleri Başakşehir satış ofisi!

Vadişehir Evleri Başakşehir satış ofisi iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 50 bin metrekarelik alanda inşa edilen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Başakşehir Nidapark Evleri satış ofisi!

Başakşehir Nidapark Evleri satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Nidapark Evleri projesinde 2+1 daire fiyatları 522 bin liradan başlayarak değişiyor...

Avrupa Konutları Başakşehir iletişim!

Daire tiplerinin 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje 7 blok şeklinde yükselecek. Avrupa Konutları Başakşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir iletişim!

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülen proje 7 blok halinde inşa edilecek.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir iletişim!

Daire tiplerinin 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 44 bin 36 metrekare alana yayılacak. Artaş Avrupa Konutları Başakşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Vadiyaka Başakşehir iletişim bilgileri telefon!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Vadiyaka Başakşehir iletişim bilgileri telefon numarası 0212 488 48 04 olarak belirlendi.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Başakşehir projesi hakkında detaylı bilgi için Tahincioğlu Nidapark Başakşehir iletişim numarası 444 4 846'yı arayabilirsiniz.

Başak Evleri ileitişim Haberi

Başak Evleri ileitişim

Delta Yapı nırı Imamoğlu ilçesinde yaptırdığı Başak Evleri'nirı örnek daire tanıtımı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Kozan ve İmamoğlu'ndan çok sayıda bürokrat ve iş adamının da katıldığı törende Sadi Sürenkök tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti İmamoğlu ilçesi için önemli bir yatırım anlamına gelen Başak Evleri 10 blok ve 272 daireden oluşuyor. Törende Sadi Sürenkök, hayalindeki bu projeyi İmamoğlu'nda hayata geçirmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da modern konutların olmadığı bir kentin modernleşemeyeceğini söyledi. Yatırımından dolayı Sadi Sürenkök'e teşekkür eden İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan ise konutların İmamoğlu'nun gelişmesinde büyük rol oynayacağını ifade etti. 


10 Blok 272 Daire Adana'nın İmamoğlu ilçesi dev bir yatırımla hayat buldu. Sadi Siirenkök'ün sahibi olduğu Delta Yapı tarafından ilçeye yaptırılan ve 10...