02 / 05 / 2024

Başak Evleri ulaşım

Başak Evleri ulaşım

Delta Yapı nırı Imamoğlu ilçesinde yaptırdığı Başak Evleri'nirı örnek daire tanıtımı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Törene, Kozan ve İmamoğlu'ndan çok sayıda bürokrat ve iş adamı katıldı.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Şırnak Cizre'de Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması projesi yapıldı!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesince, "Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması" projesini hayata geçirdi.

Başakşehir Adım İstanbul proje fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul proje fiyatları 595 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Adım İstanbul Evleri'nde 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Adım İstanbul Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Adım İstanbul Evleri projesinde 2+1'ler 595 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Adım İstanbul Evleri projesinde 36 ay 0 faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eryaman Göksu bölgesinde yer alıyor. Yüzde 10 indirim fırsatı ile konut sahibi olunabilen proje 120 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Başakşehir Adım İstanbul Konutları ödeme planı!

Başakşehir Adım İstanbul Konutları ödeme planı dahilinde 10 bin lira peşinatla ödemeler yapılıyor. Adım İstanbul projesinde dairelerin fiyatları 605 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Başakşehir Adım İstanbul Evleri fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul Evleri fiyatları dairelerin konum ve planlarına göre değişiyor. 35 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projenin 2018 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım!

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer aldığını söyleyebilmek mümkün. Satışları devam eden proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Başak Evleri ulaşım Haberi

Başak Evleri ulaşım

Delta Yapı nırı Imamoğlu ilçesinde yaptırdığı Başak Evleri'nirı örnek daire tanıtımı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Kozan ve İmamoğlu'ndan çok sayıda bürokrat ve iş adamının da katıldığı törende Sadi Sürenkök tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti İmamoğlu ilçesi için önemli bir yatırım anlamına gelen Başak Evleri 10 blok ve 272 daireden oluşuyor. Törende Sadi Sürenkök, hayalindeki bu projeyi İmamoğlu'nda hayata geçirmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da modern konutların olmadığı bir kentin modernleşemeyeceğini söyledi. Yatırımından dolayı Sadi Sürenkök'e teşekkür eden İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan ise konutların İmamoğlu'nun gelişmesinde büyük rol oynayacağını ifade etti. 


10 Blok 272 Daire Adana'nın İmamoğlu ilçesi dev bir yatırımla hayat buldu. Sadi Siirenkök'ün sahibi olduğu Delta Yapı tarafından ilçeye yaptırılan ve 10...