05 / 05 / 2024

başak kapalı spor salonu ne zaman açılacak

başak kapalı spor salonu ne zaman açılacak

Belediye Başkanı Mesut Akgül, Durali Alıç Mahallesi'nde inşa ettikleri 4 bin 250 kişilik spor salonu, 550 kişilik tribünü ile altyapıya sporcu yetiştirecek olan salondaki çalışmaları inceledi....

Yatırımcılar dikkat! Başakşehir Belediyesi'nden arsa satışı! 9 Şubat’taki ihaleyi kaçırmayın!

Başakşehir Belediye Başkanlığı Ziya Gökalp (İkitelli-2) mahallesinde bulunan konut alanı nitelikli arsayı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar…

Çorum'daki 25.1 milyon TL'lik kapalı spor salonunun inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi tarafından yapımına 2017'de başlanan ve 25 milyon 161 bin TL'lik kapalı spor salonu yarım kaldı.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı havadan görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip olacak Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor. Şantiye alanında çalışmalar havadan görüntülendi.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin açılışı için geri sayım başladı!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'ndeki inşaat çalışmaları görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor... 

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Başakşehir Belediyesi'nden arsa karşılığında hasılat paylaşımı ihalesi!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi ihalesi kapalı teklif usulü ile 295 milyon TL'ye ihale edilecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Darıca Bağlarbaşı ortaokulu kapalı spor salonu yükseliyor!

Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yaz aylarında tamamlanacağı bilgisini paylaştı. 

Arhavi Kapalı Spor Salonu yenileniyor!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı olan Arhavi Kapalı Spor Salonunda tadilat çalışmaları başladı.

başak kapalı spor salonu ne zaman açılacak Haberi

başak kapalı spor salonu ne zaman açılacak


Mamak Kapalı Spor Salonu ve Başak Kapalı Spor Salonu'nun hizmete girmesi için geri sayım başladı. 


Belediye Başkanı Mesut Akgül, Durali Alıç Mahallesi'nde inşa ettikleri 4 bin 250 kişilik spor salonu, 550 kişilik tribünü ile altyapıya sporcu yetiştirecek olan salondaki çalışmaları inceledi.


Mesut Akgül, sporun her branşına hizmet edecek tesislerin bölge gençliğine ve tüm Ankaralılara hizmet vereceğini kaydetti. Spora önem verdiklerini kaydeden Akgül, çevre düzenleme çalışmalarının devam eden tesiste 3 bin metrekarelik alanı park ve spor alanının oluşturduğunu, 1007 metrekarelik alanda basketbol, voleybol ve hentbol gibi çeşitli branş sporlarının yapılacağını söyledi. Gençleri heyecanlandıran yatırımların birer birer tamamlandığını belirten Akgül, yapımı yüzde 98 seviyesini bulan Mamak'ın prestij yatırımlarından biri olan kapalı spor salonunun yapısal ve bitkisel peyzaj çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. 


Akgül, spor salonunun...