04 / 05 / 2024

başak sanayi sitesi yolu

başak sanayi sitesi yolu

Altyapı çalışmalarının yetersizliği nedeniyle uzun süredir zor koşullarda faaliyetlerini sürdüren Başak ve Emek Sanayi Sitelerine Torbalı Belediyesi tarafından ilk asfalt döküldü..

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Enes Zengin tarafından kuruldu.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

Ordu Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin mimarisi, dokusu ve görsel estetiğinin sistematik bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Küçük Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatıyor.  

Başak Restorasyon Ve Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Restorasyon Ve Mimari Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyye Başak Özdemir tarafından kuruldu.

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Uşak’a yeni sanayi sitesi müjdesi!

Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından yapılması planlanan 3. Sanayi Sitesi'nin inşaatına başlandı.

başak sanayi sitesi yolu Haberi

başak sanayi sitesi yolu

Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Başak ve Emek Sanayi Sitelerine toplamda 10 kilometre yolun ve diğer çalışma alanlarının asfaltlanacağını, ayrıca sanayinin koşullarına uygun olarak ta gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirtti.


BU SEZON 20 BİN TON ASFALT DÖKÜLECEK

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçenin tarım ve sanayi odaklı büyüdüğünü, sanayi esnafı ile üreticilerin sorunlarına özel önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Oldukça geniş bir alanda altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor. Bu sezon 20 bin ton asfalt dökülecek. Ancak bunun da yeterli olamayacağını öngörmekteyiz. 2015 yılı programında önceliklerimizden biriside özellikle sanayi siteleri ile yeni kurulan yaşam alanlarını, mahallerimizin altyapı çalışmalarını tamamlamaktır. Ekiplerimiz bu konuda iyi bir performans sergiliyorlar.”


BELEDİYE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Asfaltlama çalışmalarını izleyen Başak ve Emek Atatürk Sanayi Siteleri esnafları da, belediye yönetimine...