29 / 04 / 2024

Başak Yergin iki derece mimarlık

Başak Yergin iki derece mimarlık

Mimar Başak Yergin kimdir? Başak Yergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Başak Yergin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Başak Yergin...

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Başakşehir Belediyesi 39 bin 197 metrekarelik iki arazisini satıyor!

Başakşehir Belediye Meclisi Plan Bütçe Komisyonu’nda mülkiyeti belediyeye ait olan toplam 39 bin 197 metrekarelik büyüklükte iki arazinin satışı onaylandı.

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

3. İstanbul Başakşehir'de bahar kampanyası başlıyor!

İlk iki etabının yüzde 70'i satılan 3. İstanbul Başakşehir'de bahar kampanyası başlıyor. Emlakkulisi.com olarak Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık ve Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

Başakşehir Şahintepe ve Hoşdere’ye yeni parklar geliyor!

Başakşehir Belediyesi ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ile Şahintepe ve Hoşdere bölgelerine iki yeni park yapılıyor.

Başakşehir 3. İstanbul projesine yoğun talep!

Başakşehir’in en büyük projesi 3. İSTANBUL, ön talep toplama döneminin ilk iki haftasında, konut sayısının 5 katına yakın talep topladı.

Başak Yergin kimdir?

Mimar Başak Yergin kimdir? Başak Yergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Başak Yergin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Başak Yergin...

Çolakoğlu Başakşehir 1. kısımda iki projeyle satışa çıkacak!

Çolakoğlu Grubu, Başakşehir 1. kısımda birbirine 100 metre mesafede iki proje satışa çıkaracak. Yarın lansmanı yapılacak olan Vadişehir projesinden sonra, aynı bölgede Mostar Life Grand Houses projesine hazırlanılıyor...

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi!

Meydan Dükkanları Başakşehir fiyat listesi kapsamında dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip Başakşehir'in yeni merkezinde inşa ediliyor.

Başakşehir Kurban Kesim Alanı park oluyor!

Başakşehir Kurban Kesim Alanı yeşil alan oluyor. Alan geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan ve Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğündeki 60 bin metrekarelik Başakşehir Kent Meydanı'nın yanında yer alıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme seçenekleri!

Başakşehir Kent Merkezi'nde yer alan, Taksim Meydanının iki katı büyüklüğünde planlanan "Meydan Dükkanları" projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile İnşa ediliyor. Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları 240 bin TL’den başlıyor.

Başakşehir Kent Meydanı'nda 240 bin TL'ye dükkan ve mağazalar!

Başakşehir’de, Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı inşa ediliyor. Kent meydanındaki Meydan Dükkanları, 240 bin TL'den başlayan muhammen bedellerle açık artırmaya çıkıyor.

Emlak Konut Başakşehir Hoşdere 4. Etap arsa ihalesi 17 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap arsa ihalesi 17 Mart 2015 Salı günü saat 14:30'da gerçekleşecek. İhale iki oturum halinde iki ayrı günde yapılacak.

Başak Yergin iki derece mimarlık Haberi

Başak Yergin iki derece mimarlık

Başak Yergin kimdir?

1989 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Anadolu Lisesi Fransızca bölümünde lise öğrenimi tamamladı. Başkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden 2012 yılında derece ile mezun oldu. 


Üniversitenin son dönemini Erasmus değişim programı  apsamında Almanya'nın Kiel şehrinde Muthesius

Kunsthochschule'de tamamladı. 


Kısa süreli iş tecrübelerinin ardından 2013 yılında İki Derece Mimarlık kadrosuna katıldı.


İKİ DERECE MİMARLIK 

Ahmet Taner Kışlalı Mah. 

Alacaatlı Cad. No:12/2 

Çayyolu / ANKARA


Tel: 0312 241 08 18

Fax: 0312 241 08 19

E - Posta:...