18 / 05 / 2024

Başakpınar spor kompleksi açılış töreni

Başakpınar spor kompleksi açılış töreni

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas Başakpınar’da yaptırılan futbol sahası ve spor kompleksi, düzenlenen törenle hizmete açıldı..

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 2020 projesinde yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 10 adet konut için başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar alt gelir projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan 17 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırşehir Akpınar başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi Kavakpınar Mahallesi’ne yeni bir spor kompleksi inşa ediyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Başakpınar spor kompleksi açılış töreni Haberi

Başakpınar spor kompleksi açılış töreni

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas Başakpınar’da yaptırılan futbol sahası ve spor kompleksi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Düzenlenen ikinci bir törenle de Belediye-Hayırsever işbirliği ile yaptırılacak olan İmam Hatip Lisesi’nin temeli atıldı.


Başakpınar halkının yoğun ilgi gösterdiği törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki’nin yanısıra AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile çok sayıda davetli ve spor dünyasından temsilciler katıldı. Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar ve Genel Menejer Süleyman Hurma ile Kaptan Abdullah Durak ve bazı futbolcular da törende yer aldı.


Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü Ali Üstünel’in tesisler hakkında bilgi vermesininin ardından kürsüye gelen Başakpınar Spor...