03 / 05 / 2024

başakşehir 2015 toki projeleri

başakşehir 2015 toki projeleri

Başakşehir, 2002'den itibaren Türkiye'de hız kazanan kentsel dönüşüm ve modern şehirciliğin simgesi haline geldi. Türkiye'de 2002'den sonra kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma projeleri hız kazandı.

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

Başakşehir'deki TOKİ arazisinin imarı değiştirildi mi?

TOKİ kendi mülkiyetindeki 6 bin 300 metrekarelik parsel için imar planını değiştirdi. Başakşehir’deki TOKİ arazisi, “özel sağlık tesisi” alanı yapıldı.

TOKİ İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Başakşehir Kayabaşı başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesi için başvuru süreci yarın başlıyor...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı başvuruları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesi için başvuru dönemi 19 Ekim'de başlıyor.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap'ın ihaleleri yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde inşa edeceği konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 1446 yeni konut geliyor!

Uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylığı ile konut sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den müjde geldi. TOKİ, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde 2 etap olarak toplamda 1446 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihale tarihi açıklandı. 

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 652 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 1. Etap 652 Adet Konut ve 6 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

TOKİ'den Başakşehir'e 652 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir'de 652 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Başakşehir Hoşdere için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Hoşdere projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 4 yeni okul geliyor!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak.

başakşehir 2015 toki projeleri Haberi

başakşehir 2015 toki projeleri

Başakşehir'de, KİPTAŞ ve TOKİ öncülüğünde inşa edilen düzenli konutlar, nüfusu 5 yılda 200 binden 370 bine yükseltti. 60 bin konutluk TOKİ projesi sayesinde bölgeye özel sektör akın etti. Konforlu ve düzenli yapılaşma modeli olarak başlayan Kayaşehir projesi de birçok yere örnek uygulama oldu.


Mevcut imar planlarındaki yerleşimlerin tamamlanması durumunda bir milyon kişinin  yaşayacağı bir kent oluşacağını belirten Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal. "İnsanlar eskiden başımı sokabileceğim bir evim olsun derken, şimdi çocuğumun oynayacağı  bir park, yürüyüş yapabileceğim alanlar, nefes  alabileceğim yeşil alanlar olsun istiyor. Başakşehir'de yeni yapılan projeler de bu ihtiyaçlar karşılanırken ülkemizdeki ekonomik duruma uygun yapılaşmalar yürütülüyor. Başakşehir, Türkiye'deki yeni şehirleşme modelini ortaya koyduğu bir yer haline dönüştü. Bu büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesi ile birlikte oluşan bir model...