03 / 05 / 2024

Başakşehir gençlik merkezi

Başakşehir gençlik merkezi

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için 3.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu ise 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Arsa için 3.7 milyar TL'lik teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için en yüksek teklif hangi firmadan verildi? 

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Başakşehir'e V Mall Yaşam Merkezi geliyor!

V Mall Yaşam Merkezi projesi İstanbul’un en gözde ilçeleri arasında yer alan Başakşehir’de Emlak Konut GYO’dan alınan arsa üzerinde hayata geçiriliyor...

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı.

Kütahya Diyanet Gençlik Merkezi açıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

İBB İstanbul Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Uluslararası Gençlik Merkezi'nin inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatın yüzde 50'sinin tamamlandığını açıklayan Uysal, projenin 2019'da açılacağını açıkladı.

Başakşehir gençlik merkezi Haberi

Başakşehir gençlik merkezi

Başakşehir Belediyesi, gençlerin geleceği için yatırımlarını artıyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Güvercintepe Mahallesi’nde 4 bin 400 metrekare alan üzerine Güvercintepe Gençlik Merkezi yapılıyor. Gençlerin yeni yaşam alanı olacağı belirtilen gençlik merkezinde incelemeler gerçekleştiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu projeyle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

“SANATIN MERKEZİ OLACAK”

Başakşehirli gençlerin kültürel ve sosyal alanda toplanma merkezine dönüşeceği Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Belediye, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik için yapımının sürdüğü kaydedilen merkezin özelliklerine de dikkat çekti. İçinde 18 adet sanat atölyesi ve dersliğin yer aldığı merkez alnında gençlerin resim, müzik ve ebru gibi sanat faaliyetlerinin tamamına ücretsiz bir şekilde ulaşabileceği kaydedildi. 

HEM GENÇLİK MERKEZİ HEM MİLLET KÜTÜPHANESİ

Modern mimari tasarımıyla gençler için sıcak bir yuvaya dönüştürülmesi planlanan Güvercintepe...