27 / 04 / 2024

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.



Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. 

Güvercitepe Mahallesi’nde inşa edilen yaşam merkezinde sanat atölyelerinden yabancı dil sınıflarına, konferans salonundan semt kütüphanesine kadar birçok sosyal ve kültürel aktivite tek çatı altında toplanacak. Başakşehir Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

4 bin 400 metrekare büyüklükteki alanda inşa edilen Güvercintepe Gençlik Merkezi, gençlerin yeni yaşam alanı olacak. Gençlik merkezinde incelemeler yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu projeye ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Sanatın merkezi olacak

Başakşehirli gençlerin kültürel ve sosyal alanda toplanma merkezi haline dönüşecek olan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nin hafriyat çalışmaları tamamlandı. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir gençlik için yapımı sürdürülen merkez özellikleriyle de dikkat çekiyor. İçerisinde 18 adet sanat atölyesine ve dersliğe yer verilecek olan merkezde gençler resim, müzik ve ebru gibi sanat faaliyetlerinin tamamına ücretsiz bir şekilde ulaşabilecek.

Hem gençlik merkezi hem millet kütüphanesi

Modern mimari tasarımıyla gençler için sıcak bir yuva olacak olan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde 250 kişilik konferans salonu, sergi ve toplanma alanı, semt kütüphanesi, etüt alanı yer alacak. Yabancı dilini geliştirmek isteyen gençler için ise yabancı dil sınıfları yapılacak. Merkezde etkinliklerin yapılacağı alanlara hizmet edecek bir de ikram alanı bulunacak. Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde yer alacak olan kütüphane, mahalle sakinlerine millet kütüphanesi olarak da hizmet sunacak.

Arnavutköy'de 2 ASM'nin kaba inşaatı tamamlandı!


Geri Dön