12 / 05 / 2024

Başakşehir  Mehmet Selim Kiraz Bilgievi

Başakşehir  Mehmet Selim Kiraz Bilgievi

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

3. İstanbul Başakşehir’de 2,5 ayda 200 daire satıldı!

İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan bağlantı yolları ile ilgi gören 3. İstanbul Başakşehir projesinde ilk etap satışları bitti. Projede ikinci etapta da 200 dairenin satışının gerçekleştirildi...

Sefaköy-Başakşehir Metro hattı hangi hatlarla entegre olacak?

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yaptıklarını söyleyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattı Aksaray–İkitelli Hattıyla Mimar Sinan İstasyonu’nda, Kirazlı–Halkalı hattıyla Halkalı Merkez’de Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattıyla Mehmet Akif İstasyonu’nda birleştiriyoruz." dedi

Başakşehir Ankara projesiyle 362 konut geliyor!

Başakşehir projesi İZO-SER imzasıyla Ankara Yenibatı'ya bağlı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Mülk Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede toplamda 362 konut planlanıyor.

TOKİ Başakşehir'de 448 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını, gelecek dönemde 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu İstanbullulara sunacaklarını bildirdi.

Başakşehir Spor Parkı açıldı!

25.000 metrekarelik bir alanda kurulan Başakşehir Spor Parkı’nın resmi açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı eski Genel Müdürü, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Baykan da katıldı...

Bulvar Rezidans Başakşehir projesi!

Bulvar Rezidans Başakşehir projesi 165 adet daireden oluşuyor. Yeni kampanyasını 16 Mart Pazartesi günü açıklayacak olan proje TEM Otoyolu'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın bir bölgede inşa ediliyor.

3. Köprü yolu için Başakşehir'de kamulaştırılacak parseller!

İstanbul'un üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu için Başakşehir'de kamulaştırılacak parseller hangileri? Kuzey Marmara Otoyolu için Başakşehir İkitelli'de neresi kamulaştırılacak?

Torun Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Torun Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Mehmet Torun ve Aziz Torun tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta kuruldu.

Başakşehir Şehir Hastanesi, 2017 yılında hizmete girecek!

20 milyar dolarlık bütçeyle kurulması planlanan şehir hastanelerinin temelleri tek tek atılıyor. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin 3 yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Başakşehir'e sağlık kompleksi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Başakşehir'de sağlık kompleksi inşa edileceğini söyledi. Bakan Mehmet Müezzinoğlu Başakşehir'de hayata geçirilecek sağlık kompleksinin inşaat çalışmalarına yıl sonunda başlanacağını belirtti...

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir 2. Kısım'da 30 milyon TL'den arsa!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi'ndeki arsa karşılığı gelir paylaşımı işini 30 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkardı. İhale, 07 Haziran 2012 Perşembe günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek

Başakşehir  Mehmet Selim Kiraz Bilgievi Haberi

Başakşehir  Mehmet Selim Kiraz Bilgievi

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'ne, geçtiğimiz yıl Aralık'ta İBB Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından baskın yapılmıştı.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; İBB ekiplerinin ellerinde herhangi mahkeme kararı olmamasına karşın Başakşehir Belediyesi uhdesinde bulunan merkezde yaptığı uygulama, büyük tepkiye neden olmuştu. Zabıta ekipleri, görev yapan personele binayı tahliye etmeleri talimatını vermişti.

Konuya ilişkin o dönemde açıklamalarda bulunan Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Melik, "İBB iki kez bilgievinin faaliyetlerini durdurmak için ilgili mercilere başvurdu, her iki başvuru da olumsuz sonuçlandı. Biz, mahkeme kararlarını dikkate alarak bina içlerinde tadilata başladık. Burayı Başakşehirli anne ve yavrularımızın hizmetine sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız" diye konuştu.

"Bilgievinin ruhsatı İBB yönetimi tarafından iptal edildi"

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, bilgievinin akıbeti ile ilgili dün yaptığı...