28 / 04 / 2024

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.



Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'ne, geçtiğimiz yıl Aralık'ta İBB Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından baskın yapılmıştı.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; İBB ekiplerinin ellerinde herhangi mahkeme kararı olmamasına karşın Başakşehir Belediyesi uhdesinde bulunan merkezde yaptığı uygulama, büyük tepkiye neden olmuştu. Zabıta ekipleri, görev yapan personele binayı tahliye etmeleri talimatını vermişti.

Konuya ilişkin o dönemde açıklamalarda bulunan Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Melik, "İBB iki kez bilgievinin faaliyetlerini durdurmak için ilgili mercilere başvurdu, her iki başvuru da olumsuz sonuçlandı. Biz, mahkeme kararlarını dikkate alarak bina içlerinde tadilata başladık. Burayı Başakşehirli anne ve yavrularımızın hizmetine sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız" diye konuştu.

İBB Başakşehir deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi nin ruhsatını iptal etti!

"Bilgievinin ruhsatı İBB yönetimi tarafından iptal edildi"

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, bilgievinin akıbeti ile ilgili dün yaptığı paylaşımda, İBB yönetiminin ruhsatlarını iptal ettiğini açıkladı.

Kartoğlu, Bilgievi’nin elektrik ve doğal gazının kesilerek mühürlenmeye çalışıldığını ve İBB'nin bilgievini yıkma talimatı verildiğini dile getirdi.

Başakşehir Belediye Başkanı, söz konusu noktanın bir kamu alanı olduğunu vurgulayarak, "Adı Mehmet Selim Kiraz diye mi rahatsız oldunuz? Başakşehirlinin hakkını kimse gasp edemez!" dedi.

İBB Başakşehir deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi nin ruhsatını iptal etti!

Kumburgaz'daki 14 katlı projenin ruhsatı iptal edildi!


Geri Dön