19 / 05 / 2024

başakşehir newista mağaza fiyatları

başakşehir newista mağaza fiyatları

Başakşehir’de hayata geçen Newista Life projesinde yer alan ticari üniteler 5 bin liradan başlayan metrekare birim fiyatı ile satışa sunuluyor

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Başakşehir Şahintepe'de imar barışı mağduriyeti!

Başakşehir Şahintepe'de "İmar Barışı"ndan faydalanan vatandaşlar, bölgenin riskli alan ilan edilmesi sebebiyle evlerini terk etmeye zorlandıkları için tepki gösterdi...

Başakşehir Belediyesi, hasar tespiti için İzmir'e ekip gönderdi!

Başakşehir Belediyesi, İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yürütülen hasar tespit çalışmalarına katıldı. Belediyeye ait ekipler 382 binada çalışma gerçekleştirdi.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi açıldı!

İlk etabı 20 Nisan'da açılan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam kapasite açılışı bugün gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fahrettin Koca açılış törenine katıldı. Törende Fahrettin Koca ve Erman Ilıcak konuşma yaptı..

Başakşehir Şelale Park imara açılmayacak!

Başakşehir Belediyesi’nin, ilçenin en önemli yeşil alanları arasında yer alan Şelale Parkı imara açma girişimine yargı bir kez daha 'dur' dedi.

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaat çalışanlarından eylem!

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler şantiyede çıkan yemekleri ve kötü çalışma koşullarını protesto etti. İşçilerin eylemi sonucu yemeklerde iyileştirme yapıldı. 

3. İstanbul Evleri Başakşehir fiyat listesi!

3. İstanbul Evleri Başakşehir fiyat listesi minimum 501 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin yanı sıra cadde mağaza ve çarşı alanları da bulunuyor...

Başakşehir 3.İstanbul projesi fiyat listesi!

Aylık 2 bin 310 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabilen Başakşehir 3.İstanbul projesi fiyat listesi 495 bin TL'den başlıyor. Proje 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor.

3. İstanbul Başakşehir projesi fiyatları!

Toplam 1.272 daire, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana gelen 3. İstanbul Başakşehir projesi fiyatları 495 bin TL'den başlıyor.

3.İstanbul projesi Başakşehir fiyat!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesi 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından oluşuyor. İşte 3.İstanbul projesi Başakşehir fiyat...

Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Üçüncü İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından oluşuyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

3.İstanbul Başakşehir teslim tarihi!

Arsa alanı 116 bin metrekare olan 3.İstanbul projesi 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana geliyor. 3.İstanbul Başakşehir teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

başakşehir newista mağaza fiyatları Haberi

başakşehir newista mağaza fiyatları

Newista Life projesi Hasoğlu yapı tarafından Başakşehir’de 6 bin 749 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 43 dairelik butik bir proje olma özelliği gösteren Newista Life’da inşa edilen alışveriş merkezi, toplam 52 mağazadan oluşuyor. Projede yeri alan mağazaların alanları 37 metrekareden başlangıç gösteriyor, 2 bin 982 metrekareye kadar yükseliyor. Proje içerisinde alanı 3 bin metrekareye ulaşan bir de gross market yer alıyor. Serdar Çelik Mimarlık tarafından yapılan Newista Life, mimari tasarımı ve AVM ile birlikte şehir konseptinde bir yaşam alanı yaratırken; peyzaj alanları ile de doğa dostu yaklaşımını ortaya koyuyor.                                                              ...