28 / 04 / 2024

Newista Life’da metrekaresi 5 bin liraya mağaza!

 Newista Life’da metrekaresi 5 bin liraya mağaza!

Firma: Hasoğlu Yapı

Proje: Newista Life Başakşehir

Başakşehir’de hayata geçen Newista Life projesinde yer alan ticari üniteler 5 bin liradan başlayan metrekare birim fiyatı ile satışa sunuluyor



Newista Life projesi  Hasoğlu Yapı  tarafından Başakşehir’de 6 bin 749 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 43 dairelik butik bir proje olma özelliği gösteren Newista Life’da inşa edilen alışveriş merkezi, toplam 52 mağazadan oluşuyor. Projede yeri alan mağazaların alanları 37 metrekareden başlangıç gösteriyor, 2 bin 982 metrekareye kadar yükseliyor. Proje içerisinde alanı 3 bin metrekareye ulaşan bir de gross market yer alıyor. Serdar Çelik Mimarlık tarafından yapılan Newista Life, mimari tasarımı ve AVM ile birlikte şehir konseptinde bir yaşam alanı yaratırken; peyzaj alanları ile de doğa dostu yaklaşımını ortaya koyuyor.                                                                 

Toplam 7 bin 174 metrekare ticari alana sahip olan Newista Life projesinde yer alan mağazaların metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

Dükkan ve mağazaların ödeme planında peşin ödemenin yanı sıra firma bünyesinde 15 aya kadar sıfır faize vadelendirme avantajı sunuluyor. 2013’ün Aralık ayında teslim edilmesi planlanan proje Başakşehir’in en merkezi lokasyonlarından birinde metro durağının hemen yanında inşa edilerek ulaşım konusunda kolaylık sunuyor.

Gülay ODABAŞI

444 3 427

http://www.newista.com.tr


projeye sor



Geri Dön