27 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen projede 615 daire bulunuyor. Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Vadişehir projesinde 2. etap satışa çıktı!

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın ortak girişimiyle, hayata geçirilen 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60’ı ise satıldı.

Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları!

Toplam 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Başakşehir Vadişehir ödeme planı detayları kapsamında 48 aya kadar vadelendiriliyor.

Başakşehir Vadişehir satılık ev!

Toplam 650 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de yükseliyor. Başakşehir Vadişehir satılık ev seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Başakşehir Vadişehir daire fiyatları!

Başakşehir Vadişehir daire fiyatları metrekare birim kapsamında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 50 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir İl'i Bahçeşehir'de yer alıyor.

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim?

Başakşehir Vadişehir 'de 650 adet daire ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. İnşaat çalışmalarına başlanan proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Vadişehir'de 31 Mart'a kadar ön talep toplanacak!

Başakşehir’in en değerli noktasında konumlanan 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinde talep toplama süreci başladı. 31 Mart’a kadar sürecek olan talep toplama sürecinde şimdiden yoğun talep geliyor.

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor. Peki Lal Bahçe Başakşehir ne zaman teslim?

Üçüncü İstanbul Başakşehir ne zaman teslim?

Konut fiyatlarının 496 bin TL’den başladığı Üçüncü İstanbul Başakşehir projesinde 1.252 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkan yer alıyor. Peki Üçüncü İstanbul Başakşehir ne zaman teslim?

Vadi Şehir Başakşehir'de daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Başakşehir'de yükselen Vadi Şehir Evleri'nde daire teslimleri Nisan 2017 yılında gerçekleştiriliyor. Vadi Şehir Başakşehir projesinde 30 ay sıfr faiz ödeme seçeneği yer alıyor...

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Adım İstanbul Residence'de daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vadi Yaka Başakşehir ödeme planı!

Vadi Yaka Başakşehir ödeme planı kapsamında 12 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Fuzul İnşaat imzası ile yükselen proje Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Vadi Yaka Başakşehir satış fiyatları!

Vadi Yaka Başakşehir satış fiyatları 495 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Vadi Yaka Başakşehir projesinde firma bünyesinde 12 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

Vadişehir Başakşehir teslimleri ne zaman?

Toplam 650 adet daireden meydana gelen Vadişehir Başakşehir teslimleri ne zaman? Proje 550 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Vadişehir projesi Başakşehir'e değer katacak!

İstanbul'un nitelikli konut bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir'in yeni projesi Vadişehir, yeni yeni etaplarıyla bölgeye katma değer kazandıracak. Proje yeni şehrin konseptine yön verecek.

Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim?

Adım İstanbul Residence 35 bin 76 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede dairelerin alanları 60 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Peki Adım İstanbul Başakşehir ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim Haberi

Başakşehir Vadişehir ne zaman teslim

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen proje toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Proje toplam 615 daire, 60 dükkandan meydana geliyor.


Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen Vadişehir projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde farklılık gösteriyor.


Konum bilgisine göre Vadişehir projesi Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na, Şehir Hastanesi'ne yakın mesafede bulunuyor.


Daire teslimlerinin Nisan 2017'nin ilk çeyreğinde yapılması planlandığı projede ödeme planına göre yüzde 30 peşin ödeme ödemelerde, kalan yüzde 70'lik bedel için 48 ay 0 faiz ile vade imkanı sağlanıyor.


Fiyatların 496 bin liradan başlangıç gösterdiği projede sosyal kullanım alanlarına göre yüzme havuzu, spor alanları, fitness, sauna, kreş...