28 / 04 / 2024

başakşehirspor fatih terim stadyumu nerede

başakşehirspor fatih terim stadyumu nerede

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Başakşehirspor oyuncularını idman yaptığı İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ziyaret etti. Uysal, Başakşehirspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve teknik heyetten bilgi aldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı için karar bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin kasım ayı toplantısında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB’ye ait Başakşehir Stadı’nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi konuşuldu.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa devrediliyor!

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı olmasından sonra mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu İBB mülkiyetinde bulunan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun 25 seneliğine Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi için harekete geçti. 

Başakşehir Fatih Terim Stadı Otoparkı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Fatih Terim Stadı Otoparkı Çevresi Geometrik Düzenleme ve Trafik Sirkülasyon Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 21 Mayıs'ta askıya çıkarıldı.

Başakşehir Ankara projesiyle 362 konut geliyor!

Başakşehir projesi İZO-SER imzasıyla Ankara Yenibatı'ya bağlı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Mülk Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede toplamda 362 konut planlanıyor.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'na bakanlıktan onay!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'na bakanlıktan onay geldi. Sefaköy Kavşağı'ndan başlayacak olan Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı, Başakşehir'de Fatih Terim Stadyumu'nda sona erecek. İşte belirlenen istasyonlar...

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Başakşehir Belediyesi'nden 260 milyon TL'ye satılık arsa!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Kayaşehir Fatih Koleji'nin karşısındaki 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 260 milyon TL olarak belirlendi.

Başakşehir Belediyesi'nden satılık 4 arsa!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Kayaşehir Fatih Koleji'nin karşısındaki 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 260 milyon TL olarak belirlendi.

Bulvar Rezidans Başakşehir projesi!

Bulvar Rezidans Başakşehir projesi 165 adet daireden oluşuyor. Yeni kampanyasını 16 Mart Pazartesi günü açıklayacak olan proje TEM Otoyolu'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın bir bölgede inşa ediliyor.

2014 Yılının En İyi Stadyumları yarışmasına Türkiye'den 2 aday!

Konya’da inşa edilen 42 bin kişilik Torku Arena Stadı ile İstanbul’daki Başakşehir Fatih Terim Stadyumu, “Yılın En İyi Stadyumları” yarışmasına aday gösterildi. İki stat, 20 ülkeden 32 stadyum ile yarışmada Türkiye’yi temsil ediyor.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'na özel bakım yapılıyor!

İstanbul Başakşehir'in maçlarına ev sahipliği yapan stadın çimlerine Hollanda'dan getirilen özel malzemelerle yapay güneş ışığı uygulanıyor. Asbaşkan Altan: "Yalancı güneş dediğimiz sistemle, hava kapalıyken çimlerin gelişmesini sağlayacağız" dedi.

başakşehirspor fatih terim stadyumu nerede Haberi

başakşehirspor fatih terim stadyumu nerede

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul Başakşehir Fatih Terim Futbol Kompleksi’nde sürdüren İstanbul Başakşehirspor’u ziyaret eden Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, akşam antrenmanı izledi. 


Başakşehir Belediye Başkanı Uysal, Başakşehirspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve teknik heyetten çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 


Süleyman Seba için saygı duruşu




Teknik Direktör Abdullah Avcı, teknik heyet ve futbolcular, akşam antrenmanı öncesi saha ortasında toplanarak, 13 Ağustos 2014 tarihinde vefat eden Beşiktaş’ın onursal başkanı Süleyman Seba için saygı duruşunda bulundular.


Başakşehir...