17 / 05 / 2024

Başar Emrullah Bakırcı

Başar Emrullah Bakırcı

MKB Çatı Sistemleri İnşaat Elektrostatik Boya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Umut Enes Bakırcı ve Başar Emrullah Bakırcı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Silivri, Kavaklı Mahallesi'nde kuruldu.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

Başarılı öğrencilere her ay 663 TL ödeme yapılacak! Tarihler açıklandı hemen bakın!

Öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılaması için her sene Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bursluluk sınavı düzenleniyor. Sınavda başarılı olan öğrencilere bu sene 663 TL'lik burs verilecek. İşte ayrıntılar...

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Bakırcı Yapı Topkapı fiyat!

Bakırcı Yapı Topkapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Bakırcı Yapı Topkapı projesi için düğmeye basıldı. Projenin ÇED süreci başladı. 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi geliyor! Yeni proje!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı projesi için start verdi. Proje için ÇED süreci başladı.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'ndaki cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

İzmit Belediyesi tarafından Bakırcılar Çarşısı’nda başlatılan cephe iyileştirme çalışmalarında sona gelindi.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe yenileme çalışması yapılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışması yapacak.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakırcılar Çarşısı’nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

İzmit Bakırcılar Çarşısı’nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Bakırcılar çarşısını da yeni yüzüne kavuşturacak.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Şimdiye kadar şehrin birçok yerinde cephe iyileştirmesi yapan İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı’nda da cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşı'nda 28 binayı kapsayan cephe iyileştirme projesi hazırladı.

Kemerburgaz Bakırcı Kemer satış ofisi!

Kemerburgaz Bakırcı Kemer satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bakırcı Kemer projesinde fiyatlar 675 bin liradan başlıyor...

Başar Emrullah Bakırcı Haberi

Başar Emrullah Bakırcı

MKB Çatı Sistemleri İnşaat Elektrostatik Boya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Umut Enes Bakırcı ve Başar Emrullah Bakırcı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Silivri, Kavaklı Mahallesi'nde kuruldu. 


MKB Çatı Sistemleri İnşaat Elektrostatik Boya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ÇATI SİSTEMLERİ, İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ 1- Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 2- Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3- Her türlü çatı kaplama sistemlerinin, metal kiremitlerin ve diğer yalıtım malzemelerinin imalatı,alımı satımı,ithalat,ihracatı pazarlamasını yapmak ve başkalarına yaptırmak.  ELEKTRO STATİK BOYA 1- Elektro statik boya imalatı yapmak, başkalarına yaptırmak, ithalat ve ihracatını yapmak....