02 / 05 / 2024

Başaran Holding konut projeleri

Başaran Holding konut projeleri

Fındıkçılıktaki başarısını turizm, yatçılık, inşaat, yatçılık, havacılık, çimento ve enerjiye taşıyan Başaran Grubu 1 milyar dolar ciro hedefliyor. Başaran Holding, Göktürk'te bir konut projesi planlıyor.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin nihai raporu ortaya çıktı!

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının ardından Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirdi. Daha önce kazanın ön raporu açıklanırken nihai raporu da ortaya çıktı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Başaran İnşaat Reklam Nakliye Ambalaj Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Afşar tarafından kuruldu.

Öz Başaran Nakliyat Hafriyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Başaran Nakliyat Hafriyat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Coşkun tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Bursa'da eğitim verdi!

Lüks konut uzmanlık alanında Türkiye'nin sürdürülebilir en başarılı ismi Evrim Kırmızıtaş Başaran, "Lüks Konut Satışı Eğitimi" adı altında Bursa da eğitim verdi...

Evrim Başaran: Sezona yeni projemizle başlayacağız!

En başarılı gayrimenkul danışmanları arasında dünya birinci seçilen Evrim Kırmızıtaş Başaran, doğum günü partisi düzenledi. Müzik eşliliğinde pastasını üfleyen Başaran, “Sezona yeni projemizle, enerji dolu başlayacağız” dedi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Yalı daireleri üçte biri fiyatına satılıyor!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, yabancıların ilgisiyle yalı daireleri ve köşk satışlarında artış olduğunu söyledi. Başaran, özellikle yalı dairelerinin fiyatlarının yatırım için çok cazip olduğunu açıkladı. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a 5 ödül birden!

Remax Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, Remax Türkiye'nin düzenlediği ödül gecesinde toplam 5 ödül birden aldı..

Başaran Holding konut projeleri Haberi

Başaran Holding konut projeleri

Fındıkçılıktaki başarısını turizm, yatçılık, inşaat, yatçılık, havacılık, çimento ve enerjiye taşıyan Başaran Grubu 1 milyar dolar ciro hedefliyor.


Fındıkçılık alanındaki başarısını turizm, yatçılık, inşaat, yatçılık, havacılık, çimento ve enerji alanlarına da taşıyan Başaran Grubu, 2016 yılında 1 milyar dolar ciro hedefliyor. 

1930’lu yıllarda fındık ticareti ile başlayan girişim ile Türkiye’nin ilk fındık ihracatçıları arasında yer alan Başaran Grubu’nun müşterileri arasında Ritter Sport, Nestle gibi dev şirketler yer alıyor. Trabzon ve Bodrum’da otel yatırımları bulunan şirket, ünlü isimlere tekne satışı gerçekleştirmesinin yanı sıra uçaklarını kiraya veriyor. Son dönemde Fikirtepe’deki Mina Towers projesiyle adını duyuran grup 1 milyar TL üzerinde gayrimenkule sahip. Kredi Finans Faktoring şirketiyle finans alanında varlığını sürdüren şirketin, büyümeyi hedeflediği bir diğer alan ise enerji. Kemerburgaz’daki merkezinde buluştuğumuz, Başaran ailesinin...