05 / 05 / 2024

Başaranlar mermer denizli

Başaranlar mermer denizli

Pazara sunduğu ürünler kadar imalat çeşitliliğini de ön planda tutan Başaranlar Mermer, yaklaşık 40 taş çeşidini tüketici ile buluşturuyor. Halen üretiminin yüzde 60'ını ihraç eden firma, yurtiçinde de otel, rezidans ve alışveriş merkezleri gibi projeleri

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

Antalya Başaranlar Business Hotel icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Muratpaşa'daki Mehmet Başaran'a ait Başaranlar Business Hotel için icradan satış kararı verildi.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

TOKİ Denizli Acıpayam 440 konut ihalesi 26 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Denizli İli, Acıpayam İlçesi, Oğuz Mahallesi'nde toplamda 440 adet yeni konut inşa edecek.

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Denizli İli, Güney İlçesi, Yeni Mahallesi'nde toplamda 118 adet yeni konut inşa edecek.

Denizli Karahayıt, TOKİ ile termalde cazibe merkezi oldu!

TOKİ Başkanı Turan, Denizli Karahayıt’a kentsel dönüşüm ile yaptıkları sosyal konut ve tesislerin meyvesini verdiğini söyledi. Turan, “Bölge, termal turizm açısından cazibe merkezi haline geldi” dedi

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma vuruluyor!

Zeybek Köprülü Kavşağı inşaatı başlıyor Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma pazar günü vurulacak.

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları başvuruları!

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları başvuruları devam ediyor. Projede 80 adet daire standart grup için satışta.

Denizli Karahayıt TOKİ başvuru dönemi!

Denizli Karahayıt TOKİ başvuru dönemi 30 Eylül 2016 tarihine kadar devam ediyor. Projede ev fiyatları 91 bin 331 TL'den başlıyor.

Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuruları!

80 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 91 bin 331 TL'den başlıyor. İşte Denizli Karahayıt TOKİ Evleri başvuruları...

Başaranlar mermer denizli Haberi

Başaranlar mermer denizli

Pazara sunduğu ürünler kadar imalat çeşitliliğini de ön planda tutan Başaranlar Mermer, yaklaşık 40 taş çeşidini tüketici ile buluşturuyor. Halen üretiminin yüzde 60'ını ihraç eden firma, yurtiçinde de otel, rezidans ve alışveriş merkezleri gibi projelerin yapımına hizmet veriyor.


Doğal taş ürünlerine yönelik birçoğu kendi ocaklarından olmak üzere 40’a yakın taş çeşidini son kullanıcı ile buluşturduklarını belirten Başaranlar Mermer Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Asude Serter, “Markamızı muadillerinden ayıran temel özellik pazara sunduğumuz mermer çeşitliliğinin fazla olması kadar, imalat çeşitliliğinin de fazla olması. Fabrikamızda büyük ebatlı plakalarla birlikte, mermer fayanslar, duvar kaplamaları, gibi bir çok ürün ve isteğe bağlı özel imalatlar yapılabiliyor” dedi.


Aile şirketi olarak 1990 yılında mermer sektöründe faaliyet göstermeye başladıklarını ileten Asude Serter, mermer sektörünün gelişimine paralel olarak büyüme...