04 / 05 / 2024

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş AquaCity Denizli'de kira garantisi fırsatı!

Sinpaş'ın tarafından hayata geçirilen AquaCity Denizli'de yaşam başladı. AquaCity Denizli'de yerini almak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor..



Yaşamın başladığı AquaCity Denizli'de 1+1 daireler için bin 500 TL, 2+1 daireler için 2 bin TL, 3+1 için 2 bin 500 TL ve 4+1 daireler için 3500 TL garanti kira bedeli ile çok kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

 

Sinpaş, AquaCity Denizli’den ev almak isteyenlere 1 yıl boyunca kira garantili ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

 

AquaCity Denizli’deki daire tipleri için belirlenen kira garantisi 1+1 daireler için 1,500 TL, 2+1 daireler için 2 bin TL, 3+1 ve 3,5+1 daireler için 2 bin 500 TL, 4+1 daireler için 3 bin 500 TL olarak belirlendi.

 

Kaçırılmayacak bu dev kampanya Denizli’de ilk defa Sinpaş güvencesiyle gerçekleşiyor.

 

AquaCity Denizli’de yaşam bir başka

 

Çocuklar için de tam bir oyun cenneti olan AquaCity Denizli'nin kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları gibi temalı parkları bulunuyor. AquaCity’de ayrıca, yaş gruplarına özel tasarlanmış ahşap oyun gruplarına da yer veriliyor.

 

Denizli’de daha önce benzeri görülmemiş bir sahil yaşamı sunulan AquaCity'de göl ve bahçe evleri, kumsal evleri, yalı evleri ve ikiz gökdelenleriyle su ve yeşilin iç içe geçtiği dört farklı yaşam seçeneği sunuluyor.

 

AquaCity, Denizlilileri plaj hayatı, açık hava sineması gibi eğlenceli aktivitelerle tanıştırıyor. Projede yer alan Denizli’nin en büyük spor kompleksi İstanbul Fitness A spor salonu ile geniş kapsamlı ve profesyonel fitness ve spor tesisi de AquaCity Denizli’de ayrıcaklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Cadde atmosferi yaşatan açık alanı, cafe ve restoranları, mağazaları, sosyalleşme alanları ve sunduğu yepyeni yaşam konseptiyle Denizli’nin yeni buluşma noktası olan AquaMall AVM; üzerinde bulunan sosyal tesis profesyonel işletmesi ile AquaCity sakinlerine kaliteli bir sosyal yaşam imkânı sağlıyor.

 

Bu alanda yüzme havuzları, İstanbul Fitness A spor salonu, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve tenis kortları da yer alıyor.

 


Tel: 444 19 74
Web: www.aquacitydenizli.com.tr

 


Geri Dön