25 / 07 / 2024

Başbakan anahtar teslimi için Vana gidiyor

Başbakan anahtar teslimi için Vana gidiyor

Başbakan Erdoğan'ın söz verdiği 12 bin konut, Van depreminin birinci yılında tamamlandı. Konutların 4 bin 888'i Erçiş'te yapıldı. Başbakan anahtar teslim töreni için yarın kente gidiyor...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de anahtar teslimi yapıldı! 

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından 2021'de inşaatına başlanan 253 konutun yer aldığı Bağcılar Kiraz Evler kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı. 

Diyarbakır Sur'da tamamlanan konutların anahtar teslimi başladı!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarla terörden temizlenerek yeniden yaşam başlatılan Sur'da bitirilen konutların anahtar teslimi başlatıldı.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın anahtar teslimi 31 Ocak'ta!

Balıkesir'de hayata geçen Yeni Karesi Konutları için geri sayım başladı. Projede anahtar teslimi 31 Ocak'ta yapılacak.

Kayseri Tomarza 2. etap TOKİ'de anahtar teslimi başladı!

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde 2. etap TOKİ konutlarında bulunan 277 adet konut yeni sahiplerini teslim ediliyor. Anahtar teslimi 13 Kasım'a kadar devam edecek.

Beydağı 2. etapta anahtar teslimi yapılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ ) tarafından müşterek yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda kura çekimi yapılan 419 konutun anahtar teslimi yapılıyor.

Hükümetin anahtar teslimi fabrika çalışmaları başladı!

Ekonomi Bakanlığı emek yoğun sektörlerin daha fazla destekleneceği bir model üzerinde çalışıyor. Az gelişmiş bölgelerde tekstil ve hazır giyim firmalarına sembolik kira bedeli ile fabrika kurulacak. Anahtar teslimi fabrika çalışmaları başladı.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ anahtar teslimi!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ anahtar teslimi sözleşme tarihi ile eş zamanlı olarak yapılıyor. Konutların 84 metrekare büyüklüğe sahip olduğu projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Malatya TOKİ konutlarında anahtar teslimi ne zaman?

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan konutlarının anahtar teslimi 30 Ekim Cuma günü yapılacağı bildirildi.

Sarayönü Ladik TOKİ anahtar teslimi!

TOKİ Konya Sarayönü Ladik konut fiyatları 65 bin 596 TL'den başlıyor. Projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki Sarayönü Ladik TOKİ anahtar teslimi ne zaman yapılacak?

Novita'da anahtar teslimi başladı!

Yenişehir'de yükselen ve Mersin'de bir benzeri olmayan NOVITA' da anahtar teslimi başladı. Ekinci İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin çoğunluğu 1+1. Dileyenler için 2+1 ve 3+1 seçenekleri de var.

Gülle Bodrum Evleri'nde tapu ve anahtar teslimi yapılıyor!

Bodrum'un en güzel koylarından Kargı'da yer alan Gülle Bodrum Evlerinde, tapu ve anahtar teslimi yapılıyor. Fiyatlarının 440 bin dolardan başladığı Bodrum Gülle Evleri, 8.5 dönüm arazi üzerinde konumlanıyor.

Toki Meram'da bin 340 konutun anahtar teslimi yapılıyor!

Konya Meram Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapımı tamamlanan bin 340 konutun anahtar teslimi, Gödene Sosyal Tesisleri ve İş Merkezi, Çomaklı Spor Tesisi Başbakan tarafından yapılacak toplu açılış programıyla hizmete girecek...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 113 tesisin açılışını yapacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 3 milyar 250 milyon lira değerinde yatırımla inşa edilen 113 adet tesisin açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek...

Başbakan anahtar teslimi için Vana gidiyor Haberi

Başbakan anahtar teslimi için Vana gidiyor

Van depreminin ardından bir yıl geçmeden başlanan konutlar tamamlandı. Erdoğan, depremin birinci yıl dönümünde, yarın 12 bin 154 konutun anahtar teslimi için Van'a gidiyor. 

Konutların 12 bin 592'si Van'da, 4 bin 880'i ise Erçiş'te yapıldı. Geriye kalan 2 bin konut ise sahiplerine ulaşacak. Konutlar yeni sahiplerine 80 bin TL'ye verilecek. Ancak vatandaşa ödeme kolaylığı sağlanacak. Bir daire için vatandaşlara iki yıl ödemesiz, iki yıl vade...