01 / 08 / 2024

Başbakan Davutoğlu hükümet maddesi

Başbakan Davutoğlu hükümet maddesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 8 Haziran’dan sonra hükümetin ele alacağı ilk 10 maddeyi belirlediklerini söyledi. 10. maddede "Şehri Yeniden Yapılandırmak" planı yer aldı.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Yeni kamu yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin bugün ihaleye çıkarıyor.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kamu yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Manisa Hükümet Konağı için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.

TOKİ'den Yozgat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Niğde'ye hükümet konağı!

Konut üretimlerinin yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Ruhsar Pekcan: hükümet olarak 2019 yılı dengelenme yılı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Hükümet olarak 2019 yılını dengelenme yılı olarak görüyoruz. Önümüzdeki dönemde de net ihracatımızın büyümeye katkısının devam edeceğini öngörüyoruz." dedi.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Gaziantep İslahiye Hükümet Konağı hizmete açıldı!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı tamamlanan yeni hükümet konağı taşınma işleminin ardından hizmet vermeye başladı.

Muş Hükümet Konağı ihalesi 4 Temmuz'da!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  Muş'un Hasköy ilçesinde hükümet konağı inşa ettirilecek. TOKİ Muş Hasköy hükümet konağı inşaatı ihalesi 4 Temmuz'da...

Muş Hükümet Konağı ihalesi 26 Haziran'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Rize'ye yeni hükümet konağı!

Kamu yatırımlarına devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize'nin İyidere ilçesinde hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ Kastamonu Hükümet Konağı ihalesi 15 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Tosya Hükümet Konağı ihalesini 15 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

Başbakan Davutoğlu hükümet maddesi Haberi

Başbakan Davutoğlu hükümet maddesi

Davutoğlu “8 Haziran’dan sonra ele alacağımız ilk 10 maddeyi belirledik” dedi.


Davutoğlu 10 maddeyi; yeni Anayasa, çözüm süreci, toplumsal uzlaşı ortamı oluşturma, ekonomide yapısal reform, istihdam artışı, emekliler ve taşeron sorunu başta olmak üzere ekonomik iyileştirmeler, şeffaflık yasası, yargı reformu, bürokrasi reformu ve şehirleri yeniden yapılandırmak şeklinde açıkladı.


10. madde:


- Şehri Yeniden Yapılandırmak: Her şehrin kimliğini, tarihini, mimarisini korumak; yaşanmış bozulmaları düzetmek, şehrin ihtiyaçlarının karşılanmak için ayrı bir master planı düzenleyeceğiz. Örneğin İstanbul küresel bir şehir olmak durumunda, ama küresel bir şehir olurken kadim kimliğini de koruması...