02 / 05 / 2024

Başbakan Erdoğanın babasının adı

Başbakan Erdoğanın babasının adı

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde yeni yapılan İmam Hatip Lisesi'ne Başbakan Erdoğan'ın vefat eden babası Ahmet Erdoğan'ın adı verildi. Okul, 2014- 15 eğitim sezonunda öğrenci almaya başlayacak...

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

Bakan Erdoğan’ın verdiği asgari ücret talimatını açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son kabine toplantısında 'Arkadaşlar bu böyle olmaz. Asgari ücreti yenilememiz, asgari ücrete zam yapmamız lazım' dediğini dile getirdi.

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'ye yapılacağını açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı...

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar dönüşüm sürecini eleştirdi!

Kentsel dönüşüm sürecinin hızlanması gerektiğini belirten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, süreci tıkayanları ve açık gözlülük yapanları devletin temizlemesi gerektiğini söyledi. İşte açıklamaları...

Başbakan Erdoğan: Konya-Karaman Hızlı Treni Mardin'e kadar uzanacak!

Başbakan Erdoğan, Gaziantep'te halka hitap etti. Erdoğan 'Konya - Karaman Hızlı Treni Karaman-Ulukuşla-Adana-Osmaniye ve buradan da Gaziantep'e ulaşacak. Buradan da Şanlıurfa ve Mardin'e devam edecek ' dedi.

Başbakan Erdoğan'ın hesabına 24.3 milyon TL bağış yatırıldı!

Seçim çalışmaları sürerken Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş’tan sonra Başbakan Erdoğan’ın hesabına yatırılan bağış tutarı da duyuruldu. Bugüne kadar yatırılan bağış miktarları Twitter üzerinden açıklandı.

Başbakan Erdoğan: Türkiye 2017'de yüksek hızlı treni kendisi üretecek!

Başbakan Erdoğan Yüksek Hızlı Tren açılışında Eskişehir'de konuştu. Erdoğan, 2017 yılında Türkiye'nin yüksek hızlı treni kendisinin üreteceği müjdesini vererek, "Türkiye hem hızlı trenlerimizi üretecek hem de ürettiklerimizi Avrupa'ya ihraç edecek" dedi..

Başbakan Erdoğan Yüksek Hızlı Tren açılışını yapacak!

Başbakan Erdoğan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile saat 12.43'te Eskişehir'e geldi.Erdoğan'ı, Eskişehir Garı'nda, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Vali Güngör Azim Tuna ve diğer ilgililer karşıladı...

Ankara-İstanbul YHT hattı Başbakan Erdoğan tarafından açılacak!

Türkiye'nin en büyük iki şehrini yüksek hızlı trenle birleştirecek olan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattı, bugün Başbakan Erdoğan tarafından açılacak.Açılış için ilk tören saat 14.30'da Eskişehir Garı'nda gerçekleştirilecek.

Başbakan Erdoğan: Adana hızlı tren kenti olacak!

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı turu çerçevesinde Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda Adanalılara seslendi. Bahçe- Nur Dağı arasına ülkemizin en uzun demiryolunu inşa ediyoruz, Adana hızlı tren kenti olacak" dedi

Başbakan Erdoğan'ın babasının adı Rize'de yapılan İmam Hatip Lisesi'ne verildi!

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde yeni yapılan İmam Hatip Lisesi'ne Başbakan Erdoğan'ın vefat eden babası Ahmet Erdoğan'ın adı verildi. Okul, 2014- 15 eğitim sezonunda öğrenci almaya başlayacak...

Başbakan Erdoğanın babasının adı Haberi

Başbakan Erdoğanın babasının adı

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde yeni yapılan İmam Hatip Lisesi'ne Başbakan Erdoğan'ın vefat eden babası Ahmet Erdoğan'ın adı verildi. 


Başbakan Erdoğan'ın da son Rize ziyareti sırasında inşaatında incelemelerde bulunduğu okul, 2014-15 eğitim sezonunda öğrenci almaya başlayacak. İlk yılında 320 öğrenci kapasitesine ulaşması beklenen okulun adı orta öğretim tercih kılavuzlarında Tayyip Erdoğan'ın vefat eden babasının adıyla Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak yer aldı. Okulla ilgili reklam afişleri de hazırlatıldı. 



'YENİ SEZONA YETİŞECEK' 



Okul inşaatında incelemelerde bulunan ve açıklamalar yapan Güneysu Kaymakam'ı Gökmen Çiçek, Ahmet Erdoğan Anadolu İmanı Hatip Lisesi'nin çok kaliteli eğitim vermek üzere tasarlandığını ileri sürdü. Güneysu Belediye Başkanı AKP'li Halil Turan ise. "Başbakan Erdoğan'ın son Rize ziyareti bize doping etkisi yaptı ve yeni sezona yetişir mi endişesi ortadan kalktı. 


Yoğun çalışma ile...