06 / 05 / 2024

Başbakan Toki talimatı

Başbakan Toki talimatı

Başbakan'ın seçimlerin ertesi günü TOKİ Başkanı'nı arayarak ''inşaatları hızlandırın'' talimatı verdiği ortaya çıktı. Peki TOKİ bundan sonra ne yapacak?

Başbakan Yıldırım'dan Sakarya stadyumu için talimat!

Başbakan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan, stadyumun Sakaryaspor'un kendi sahasında 27 Eylül'de oynayacağı ilk maça yetiştirilmesini istedi.

Başbakan Yıldırım'dan Şehit Mustafa Eser'in ailesine hediye ev!

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Eser'in İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan ailesine, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla ev hediye edildi.

Başbakan Davutoğlu’ndan İstanbul silueti için garanti!

Başbakan Davutoğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız olmak üzere bütün bakanlarımıza en açık ve net talimatımız, bundan sonra İstanbul’a hançer gibi saplanan hiçbir eser yapılmayacak” dedi.

TOKİ'nin emekli konut projesi için Başbakan'dan onay bekleniyor!

TOKİ’nin kirada oturan emeklilere yönelik ucuza ev sahibi olma talebi Başbakan Davutoğlu’na iletildikten sonra, vatandaş hükümetten çıkacak karara odaklandı. Gözler Başbakan Davutoğlu’nun üzerinde..

Emekliler'in TOKİ cevabı Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan gelecek!

TOKİ basına yansıyan kiracı emeklilere yönelik ev sahibi yapma projesi, vatandaşı heyecanlandırdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan emeklinin konut talebine karşı ne şekilde müjde vereceği merak ediliyor.

Başbakan Davutoğlu: TOKİ projesi Manisa için çok önemli!

Başbakan Davutoğlu, Akgedik’e yapılacak olan toplu konut projesiyle ilgili, Yunusemre Belediyesi’ni övdü. Başbakan Davutoğlu, Yunusemre Belediyesinin TOKİ projesini hayata geçireceğini belirterek, ”AK Partili belediye farkı.” dedi.

Başbakan Davutoğlu: Üçüncü nükleer santral için talimatı verdim!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Üçüncü (nükleer) santrali yeterli insan unsuru yetiştikten sonra 2018-2019'dan itibaren yüzde 100 milli bir şekilde yapma konusunda gerekli çalışmaları başlatma talimatı verdim" dedi.

TOKİ, Başbakan Davutoğlu’na bağlı kaldı!

62. Hükümet ’ in ilk Bakanlar Kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ' na bağlı kalan kurumlar arasında TOKİ ’ de yer aldı...

Başbakan Erdoğan 113 tesisin açılışını yaptı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yapımı tamamlanan 113 eserin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, açılışı gerçekleştirilen 113 hizmet ve eserin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ankara metrosunu inceledi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Batıkent - Sincan metro hattının deneme sürüşüne katıldı. Erdoğan, incelemelerde bulundu ve de Batıkent - Sincan metro hattında yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı...

Başbakan işareti verdi Bodrum'a ilk balyoz iniyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 ay önce başlattığı kaçak yapı avında yıkımlar yarın başlıyor. Eylül ayında kaçak yapı sahiplerine tebligatlar gönderilmişti. Sahillerdeki kaçak yapı sahiplerine tanınan süre sona erdi...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 113 tesisin açılışını yapacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 3 milyar 250 milyon lira değerinde yatırımla inşa edilen 113 adet tesisin açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek...

Başbakan Erdoğan: Marmaray ile muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıktık!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Marmaray ile muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkıldığını, Pekin ile Londra’ nın birbirine bağlandığını, yüksek hızlı trenle de Ankara’nın İstanbul’a bağlanacağını söyledi....

Başbakan Toki talimatı Haberi

Başbakan Toki talimatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Erdoğan Bayraktar, Başbakan Erdoğan'ın seçimden sonra kendisini arayarak, ''konut teslimlerinin hızlandırılmasını'' istediğini söyledi.

Bu nedenle, yeni ihaleleri yavaşlatıp inşaatlara hız verdiklerini bildiren Bayraktar, yaptığı açıklamada, ''Geçmişteki işleri bitirip, yeni bir başlangıç yapmayı planlıyoruz'' dedi.

''AK Parti'nin seçim başarısında TOKİ'nin rolü olduğu'' yorumlarına da işaret eden Bayraktar, ''Sayın Başbakan, seçimlerin ertesi günü beni arayarak, çalışmalarımla ilgili değerlendirmeler yaptı. Sayın Başbakan, konutların daha hızlı sürede teslim edilmesini isterken, konut sahibi olmanın kolaylaştırılması gerektiğini vurguladı'' dedi.

Bayraktar, bu değerlendirmelerden yola çıkarak, yeni bir çalışma programı hazırlayacaklarını belirterek, şunları söyledi: ''Uyguladığımız projeler ile inşaat sektörüne bir canlılık geldi ve her kesime yönelik konut arzı arttı. Bir taraftan özel sektörün de katkısıyla lüks konutlar üretilirken,...