10 / 05 / 2024

Basıl Group Emlak adres

Basıl Group Emlak adres

Basıl Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza    Langarı ve Saeıd Ghazavı ortaklığında kuruldu. 

1942 yılında emlak vergisi ödemeyenlere ceza!

1942 yılında emlak vergisi ödemeyen vatandaşlara yüzde iki zam uygulaması yapılmış.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reber Group Emlak Turizm Sağlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Jasım Salim tarafından kuruldu.

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Addeen Abukhader tarafından kuruldu.

Ziggurat Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Ziggurat Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Khadem Doust tarafından kuruldu.

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kıfah Alhac Kaddur tarafından kuruldu.

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Averi Group Emlak İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Averi tarafından kuruldu.

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bamalhas tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Zincir Group Emlak Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Group Emlak Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kusa tarafından kuruldu.

Basıl Group Emlak adres Haberi

Basıl Group Emlak adres

Basıl Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza    Langarı ve Saeıd Ghazavı ortaklığında kuruldu. 

Basıl Group Emlak Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek; 2) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3) Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4) Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için...