02 / 05 / 2024

Basın Ekpres Antplato resimleri

Basın Ekpres Antplato resimleri

ANT Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi için Basın Ekspres Yolu'nu tercih etti. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olan bölgede inşa edilecek Antplato adlı projede toplam 35 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor.

Antplato Basın Ekspres'te firma bünyesinde 2017 sonuna kadar taksitlendirme!

2016 yılı Aralık ayında teslimlerin yapılması planlanan Antplato Basın Ekspres projesinde uygulanan ödeme koşulları kapsamında 2017 yılının sonuna kadar firma bünyesinde vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Basın Ekspres Antplato teslim tarihi!

Basın Ekspres Antplato teslim tarihi olarak 24 ay sonra gerçekleşmesi planlandı. Toplam 180 ofisten oluşan proje toplam 50 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Antplato Basın Ekspres'te metrekaresi 4 bin 500 TL!

Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi için Basın Ekspres Yolu'nu seçti. Şirket 50 milyon dolar yatırımla inşa edeceği Antplato projesinde ofisleri satışa çıkardı..

Antplato Basın Ekspres'te metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

Ofis fiyatlarının metrekare birim bazında 4 bin 500 TL'den başladığı Antplato Basın Ekspres projesinde yer alan ofislerin alanları 80 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

Antplato Basın Ekspres projesinde metrekaresi 4 bin 500 TL'ye ofis!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Antplato Basın Ekspres projesinde ofis alanları 80 ila 172 metrekare arasında değişiyor ve modüler sistem genişleyebiliyor.

Antplato Basın Ekspres projesinde metrekaresi 4.500 TL'ye ofis!

Antplato Basın Ekspres projesinde yer alan ofislerin fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor. İnşaat çalışmalarının yakında başlayacağı projede ofislerin alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Ant Yapı'nın, ilk ofis projesi Antplato Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek!

ENR dergisi tarafından yayınlanan uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında her yıl yer alan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirecek.

Basın Ekpres Antplato 180 modüler birimden oluşuyor!

ANT Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi için Basın Ekspres Yolu'nu tercih etti. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olan bölgede inşa edilecek Antplato adlı projede toplam 35 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor.

Ant Yapı Basın Ekspres Antplato projesi!

Ant Yapı Basın Ekspres Antplato projesi metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel’e komşu olan projede 180 adet ofis bulunuyor.

Basın Ekspres Antplato Residence satış ofisi!

Basın Ekspres Antplato Residence satış ofisi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 250 adet ofisten meydana gelen Antplato Residence'ta ofislerin alanlar 100 metrekare olarak tasarlandı...

Basın Ekpres Carat İstanbul görselleri!

Kuyaş İstanbul ve Borsa İstanbul olarak adlandırılan 2 bloktan oluşan Basın Ekpres Carat İstanbul görselleri yayınlandı. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Basın Ekpres Yolu üzerinde yükseliyor...

Toya Yapı Basın Ekpres Toya Moda iletişim!

İçerisinde 486 adet dairenin yer aldığı Toya Yapı Basın Ekpres Toya Moda iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 0212 424 54 34. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Basın Ekpres Fortis İstanbul!

Bina taban alanı toplam 6 bin 634 metrekare olan projede ticaret alanı 4 bin 219 metrekare olarak belirlenen Basın Ekpres Fortis İstanbul projesinde yer alan dükkanlar 80 metrekare ile 158 metrekare arasında alanlara sahip...

Basın Ekpres Antplato resimleri Haberi

Basın Ekpres Antplato resimleri

ANT Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi için Basın Ekspres Yolu'nu tercih etti. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olan bölgede inşa edilecek Antplato adlı projede toplam 35 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkam Mehmet Okay'm verdiği bilgiye göre, 180 modüler birimden oluşan Antplato'da metre fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. Yatırım değeri 50 milyon dolar olan projede 80 ila 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı tipte ofis bulunuyor. Bu birimler tercihe göre 1032 metrekareye kadar genişletilebiliyor. Elektrikli araçların şarj edilebileceği alanlar sunan proje, yeşil kiralama modeliyle ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek sürdürülebilir çalışma alam...