27 / 04 / 2024

Basın Ekspres hattı projeleri

Basın Ekspres hattı projeleri

Atatürk Havaalanı ile E5 ve TEM’i birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu’nda 1994 yılında başlayan yatırımlar son yıllarda hız kazandı. Geleceğin Maslak’ı olarak gösterilen bölge hem inşaat şirketlerinin hem de yatırımcının radarında…

Basın Ekspres Yolu'na 'metro' dopingi!

Basın Ekspres Yolu'nda 31 otel bulunuyor. Planlama ve yapım aşamasındaki dört otel de tamamlandığında bu sayı 35'e ulaşacak. Metro hattının da açılmasıyla bölge, kaybettiği cazibesini geri kazanacak...

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

Toplam 13 kilometre uzunluğa sahip olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

13 kilometre uzunluğunda olacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı 12 istasyondan oluşacak. Peki 5 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı nereden geçecek?

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak?

12 istasyondan oluşacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatında sona geliniyor. 2019 yılının ilk yarısının açılması planlanan proje ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

İnşaatı son sürat devam eden Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın kazı çalışmaları yüzde 15 oranında tamamlandı.

Basın Ekspres Yolu’nda konut fiyatları yüzde 16 arttı!

İstanbul’un yeni Maslak hattı olarak bilinen Basın Ekspres Yolu’nda 42 inşaat firması 50 projede 16 bin konutu hayata geçirmek için kıran kırana rekabet ediyor.

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Peki Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi!

Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi. 55 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Nurol Park Basın Ekspres satılık!

Nurol Park Basın Ekspres satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede 50 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Basın Ekspres Nurol Park satış ofisi!

Basın Ekspres Nurol Park satış ofisi ile 444 6496 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projedede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans!

İçerisinde konut, otel ve dükkan alanları bulunan proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Basın Ekspres Rezidans toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yayılıyor.

Basın Ekspres hattı projeleri Haberi

Basın Ekspres hattı projeleri

Merkezi İş Alanı (MIA) kabul edilen ve yeni konut, AVM, ofis, otel yatırımları ile İstanbul’un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu ve çevresi, son bir buçuk yıl içinde yüzde 45 değer kazandı. Atatürk Havaalanı’na ve yeni inşa edilen üçüncü havalimanına yakınlığı ile yatırımcının ilgisini çeken bölgede, yeni konut projeleri de art arda yükselmeye devam ediyor.



1994-95 yıllarında ilk kez bölge ile ilgili haber yapmış ve “Basın Ekspres Yolu geleceğin Maslak’ı olacak” diye başlık atmıştık. 2009 yılında Para Dergisi’nde “Kriz Yenibosna’yı teğet geçmedi” başlığı ile yaptığımız haberde ise bölgedeki satılık ve kiralık fabrikaları haberleştir-miştik. Aynı yıl bölgede Torunlar GYO ve Özyazıcı İnşaat Nishİstanbul projesini hayata geçirdi. Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nın hemen karşısında yükselen...