02 / 05 / 2024

Basın Ekspres satılık daire

Basın Ekspres satılık daire

Airport 24 Basın Ekspres iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 24 24 olarak belirlendi. Projede spor salonu, cep sineması ve toplantı odası gibi imkanlar bulunuyor.

Airport 24 ödeme seçenekleri!

Airport 24 ödeme seçenekleri kapsamında proje 24 ay taksit imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. 16 kattan oluşan projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Basın Ekspres Fortis İstanbul teslim tarihi!

Basın Ekspres Fortis İstanbul teslim tarihi daireler 2016 yılı sonu olarak belirlendi. Toplam 14 bin 523 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 3 blok şeklinde yükseliyor.

Yiğit Group Fortis İstanbul daire fiyatları!

Yiğit Group Fortis İstanbul daire fiyatları metrekare bazında 4 bin 100 TL'den başlıyor. Toplam 192 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje 14 bin 523 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Fortis İstanbul Konutları ulaşım bilgileri!

Fortis İstanbul Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje E-5 Karayolu'na 690 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam toplam 705 adet daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılı sonunda gerçekleşecek.

Airport 24 Konutları fiyatları!

Airport 24 Konutları fiyatları 298 bin TL'den başlıyor. Toplam 133 adet daireden oluşan projede dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede daireler 18 ay sonra teslim edilecek.

Basın Ekspres Airport 24 teslim tarihi!

Basın Ekspres Airport 24 teslim tarihi olarak 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Tek blok şeklinde yükselen proje 24 Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Proje Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor.

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Küçükçekmece'de 85 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Merkez Mahallesi, Basın Ekspres Caddesi üzerinde yer alan 9 katlı bina icradan satışa çıkarıldı. 

Benesta Basın Ekspres satış ofisi!

Benesta Basın Ekspres projesi Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Motto İstanbul Projesi Güneşli satılık!

İstanbul Güneşli'de, Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede hayata geçirildi. Projede satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor..

Nef 36 Basın Ekspres satılık daire!

İki blok olarak hayata geçirilen NEF 36 Basın Ekspres projesinde teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. Proje Timur Gayrimenkul imzası taşıyor...

Esta Basın Ekspres Evleri satılık!

Esta Basın Ekspres projesine teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. Proje İstanbul Halkalı Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor...

Esta İnşaat Basın Ekspres satış ofisi!

Esta İnşaat Basın Ekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Tek blok olarak planlanan projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor...

Güneşli Nef Basın Ekspres satış fiyatı!

Güneşli Nef Basın Ekspres projesinde metrekare birim satış fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef Basın Ekspres'te 100 daire özel avantajlarla ön satışa açıldı...

Basın Ekspres Toya Next satılık daire!

Toya Yapı imzasıyla hayata geçirilen Basın Ekspres Toya Next satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Basın Ekspres Yolu, gayrimenkul yatırımcısına kazandırıyor!

Bir dönem fabrika ve atölyelere ev sahipliği yapan Basın Ekspres Yolu, artık İstanbul’daki en önemli yatırım alanlarından bir tanesi. 8 kilometrelik güzergahta 40’ın üzerinde inşaat firmasının 50’ye yakın dev projesi bulunuyor.

Toya Next Basın Ekspres satışları!

Toya Next Basın Ekspres projesinin lansmanı 28 Eylül'de yapılıyor. Toya Next Basın Ekspres projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

Basın Ekspres Gül Proje daire fiyatları!

Basın Ekspres Gül Proje daire fiyatları yüzde 15 lansman öncesi indirim avantajıyla 209 bin 100 TL'den başlayarak değişiyor. Gül Proje Basın Ekspres projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Basın Ekspres satılık daire Haberi

Basın Ekspres satılık daire

Airport 24 Basın Ekspres projesinde dairelerin alanları 50 metrekare ile 119 metrekare arasında değişiyor. Tek blok şeklinde yükselen projede toplam 133 adet daire yer alıyor.


Airport 24 Basın Ekspres projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje toplam 4 bin 70 metrekare arsa alanına sahip şekilde yükseliyor. 


Airport 24 Basın Ekspres projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 6 adet dükkanın da bulunduğu projede dükkanların alanları ise 44 metrekare ile 704 metrekare arasında değişiyor.


Airport 24 Basın Ekspres projesi ödeme planına göre yüzde 20 peşinatta, yüzde 10'luk kısım bir yıl sonra, yüzde 20'lik kısım 2 yıl sonra ödeniyor. Projede kalan yüzde 50'lik kısım için ise 24 ay vadelendiriliyor.


Airport...