02 / 05 / 2024

Başiskele Belediye hizmet binası inşaatı

Başiskele Belediye hizmet binası inşaatı

Hızla gelişen ve değişimin yaşandığı Başiskele’nin Kent Meydanı ve Belediye hizmet binası da şekillenmeye başladı. Proje tamamlandığında ilçenin çekim merkezi haline gelecek.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

İstanbul'un yanı başında konut imarlı arsalar satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Yeniköy ve Döngel Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Başiskele'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Başiskele Belediyesi'nden 14.8 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 11 adet gayrimenkul toplamda 14 milyon 832 bin 327,900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 12-13-14 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Başiskele Belediyesi'nden 18.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığına ait olan 3 adet gayrimenkul toplamda 18 milyon 626 bin 460 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Şırnak Belediye Hizmet Binası'nın inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şırnak Belediyesi, belediye hizmet binası için çalışmalara başladı.

Başiskele Belediyesi'nden 41.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 5 adet arsa toplamda 41 milyon 325 bin 928 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Başiskele Belediyesi'nden 43.7 milyon TL'ye satılık 25 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 25 adet gayrimenkul toplamda 43 milyon 777 bin 500 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 7 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak. 

İlkadım Belediye Hizmet Binası yükseliyor!

Yeni belediye hizmet binası inşaatını gezen İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, binanın 19 Mayıs 2018’e yetiştirileceğini söyledi.

Bingöl Belediye Hizmet Binası yapılıyor!

Askeri alanın bir bölümüne Belediye Hizmet Binası yapılacak. Başkan Barakazi, “Belediye Hizmet Binamızın Askeri Alan içerisinde yer tahsisi yapıldı, projesi tamamlandı ihale hazırlığımız devam ediyor” dedi.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Başiskele Belediye hizmet binası inşaatı Haberi

Başiskele Belediye hizmet binası inşaatı

Başiskele’de yapımı devam eden belediye hizmet binası ve kent meydanı tamamlandığında ilçenin çekim merkezi haline gelecek. Geçtiğimiz gün Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu, Genel Sekreter Tahir Büyükakın, Fen İşleri Daire Başkanı Lütfü Efil ile birlikte Serdar Mahallesi’nde yapımı süren belediye hizmet binası inşaat alanında incelemelerde bulundu. 


SIĞINAK DA İNŞA EDİLECEK

10 dönümlük alanı kapsayan ve yapım çalışmaları hızla devam eden yeni belediye binası tamamlandığında Başiskele yeni bir vizyon kazanacak modern belediye hizmet binasına ve kent meydanına kavuşacak. Üç bölümden oluşan ve inşaat kısmı tamamlanan belediye binasında elektrik, su ve diğer tesisat işleri gerçekleştiriliyor. Belediye hizmet binası bodrum, zemin ve iki kat şeklinde inşa ediliyor. Bodrum katta sığınak, arşiv ve teknik birimler bulunurken, zemin katta seminer...