07 / 05 / 2024

Başiskele Doğantepe Semt Konağı nerede

Başiskele Doğantepe Semt Konağı nerede

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor.Yukarı Doğantepe mevkinde inşaatına başlanan semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

Ankara Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı!

Yemyeşil bir Altındağ için gece gündüz çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor, bu kapsamda Doğantepe'de 650 gecekondu yıkıldı.

Başiskele’de yeni imar yolları açılıyor!

Yatırım programları doğrultusunda yeni yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına devam eden Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek isteklerine yanıt veriyor.

Tahir Büyükakın: Spora destek olmaya devam edeceğiz!

İzmit Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Doğantepe futbol sahasını inceledi. Büyükakın, “Spora destek olmaya devam edeceğiz” dedi

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele’de yapımı süren yeni Başiskele Belediye hizmet binası ve kent meydanı inşa çalışmalarını inceledi.

Başiskele Sanayi Sitesi'ndeki 70 işyeri 2017'de tamamlanacak!

Başiskele Sanayi Sitesi'nin içinde yer alan 70 adet işyerinin yapımı önümüzdeki yılda tamamlanacak. İşyerlerinde parçacı, nalbur, lokanta ve banka gibi bölümler yer alacak.

Kocaeli Başiskele'de 6.5 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Damlar, Şehitekrem, Yeşilkent, Döngel Merkez, Mehmetağa, Yeniköy Merkez, Sepetlipınar, Kılıçarslan ve Kullar Yakacık Mahalleleri'nde bulunan 27 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 6 milyon 561 bin 480 TL.

Kocaeli Başiskele ve Kartepe caddeleri asfaltlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım Ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ve Kartepe ilçelerindeki caddelerin onarım bakım ve yapımı için ihale yapıldı.

Başiskele Yüzme Havuzu ihaleye çıkıyor!

Başiskele Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yer alan 3 bin 922 metrekare alanı kaplayan yarı olimpik yüzme havuzu pazartesi günü saat 11:00’de ihaleye çıkarılacak.

Kocaeli Başiskele'nin konut değeri yükseldi!

Konut projeleri ve üretimi konusunda İzmit, Kartepe, Başiskele üçgeninde, son yılların yükselen değeri ve üçgenin en tepesinde Başiskele olduğunu herkes biliyor ve görüyor. Peki neden?

Başiskele Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Başiskele Belediyesi yeni hizmet binası neredeyse tamamlandı. Belediye hizmet binası Serdar Mahallesi'nde 10 dönümlük alan üzerine bodrum, zemin ve 2 kat olarak inşa edildi.

Başiskele Belediye Meclisi'nin Nisan gündeminde imar var!

Başiskele Belediye Meclisi'nin nisan ayı meclis toplantısında Kocaeli Gölcük-Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği'ne ilçeyi temsilen Kemal Erdem, Erkan Kutluer ile Ahmet Çoban seçildi.

Kocaeli Başiskele'de 6 milyon TL'ye satılık 26 arsa!

Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de bulunan 10 mahallede bulunan 26 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 6 milyon 78 bin 449 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Başiskele'de 1.289 tapu sahiplerini buldu!

Başiskele Belediyesi, 5 milyon metrekarelik alanda gerçekleştirdiği şuyulandırma çalışmaları kapsamında bin 280 kişiyi daha tapu sahibi yaptı. Belediye başkanı Hüseyin Ayaz, şuyulandırma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Başiskele Doğantepe Semt Konağı nerede Haberi

Başiskele Doğantepe Semt Konağı nerede

Yukarı Doğantepe mevkinde Başiskele Belediyesi tarafından inşaatına başlanan semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor. 2.5 kat ve yaklaşık 350 metrekareden oluşan binanın inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Semt konakları bizim mahalli olarak gerçekleştirdiğimiz örnek projelerimizden biri, her mahallenin ayağına getirilen bu hizmet ile okullara giden öğrencilerin derslerine yardımcı oluyoruz" dedi.


Doğantepe mahalle muhtarı Mithat Öztürk ve ekibiyle birlikte semt konağı inşaatını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ayaz, "Mahallede yaşayan ev hanımlarının birbirleriyle iletişim kuracakları, ortak etkinlik ve kurslardan faydalanacağı bir alan hizmeti sunmuş oluyoruz. Sosyalleşme ve hemşeri hukukunun gelişimine büyük katkı sağlayan semt konaklarımız yaygınlaşmaya devam ediyor. Şu an hizmet veren Sepetlipınar, Yeşilkent ve Serindere semt konağının yanı sıra inşaatı...