17 / 05 / 2024

Başiskele Doğantepe ve Cami Düzü mahalleleri

Başiskele Doğantepe ve Cami Düzü mahalleleri

Başiskele’de önceki dönemde köy olarak Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gören 8 yerleşim yeri artık mahalle statüsüne dönüştü ve ilçe belediyesinden hizmet görüyor.

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'deki 7 iş yeri ve 1 adet lojman kiraya veriliyor! 

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'de yer alan 7 adet iş yeri ile 1 adet cami lojmanı kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri...

Faturası 350 TL'den fazla gelenler hemen başvursun! Doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim yapılacak: Aman son tarihi kaçırmayın

Doğal gaz ve elektrik faturası yüksek gelenlere büyük indirim fırsatı doğdu. Bankalar müşterilerine özel imkanlar sağlarken Yapı Kredi çok konuşulacak çalışmasını başlattı. İşte faturası 350 TL'den fazla gelenlerin başvuru yapabileceği kampanya detayları haberimizde.

Doğalgaz ve elektrik faturası ödeyenler dikkat! Bu ayın sonuna kadar başvurun!

Sonbahar ilerledikçe ve kış ayları yaklaşırken banka elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyenlere duyuru yaptı. Axess kart kullanıcılarına göre Akbank, otomatik fatura ödeme kampanyasını duyurdu. Hemen başvurun.

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

Başiskele'de 1 milyon 56 bin metrekare alana ruhsat verildi!

Başiskele Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri kentte verilen ruhsatlar hakkında açıklamalar yaptı. Başiskele'de 1 milyon 56 bin metrekare alan ruhsat verildi.

Başiskele'de 6.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar ve Yeniköy'deki 3 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek..

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi, kentin gelişmesi ve yenilenmesi için projeler geliştiriyor. Başiskele'de altyapı çalışmaları sürüyor.

Başiskele Soğuksu Tesis İşletmeleri ve Mesire Alanı Kiralama İhalesi 27 Nisan'da!

Başiskele Belediyesi, Soğuksu Tesis İşletmeleri ve Mesire Alanını, hali hazır mevcut durumuyla 20 yıl süreliğine kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarttı..

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

DİKA yatırımcıları Doğu ve Güneydoğu'ya çekiyor!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri için geliştirilen Cazibe Merkezleri Programı'nda başvurular devam ediyor. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), yatırımcıları bölgeye davet ediyor.

Başiskele'de muhtarlık binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Danışma İrtibat Bürosu ve Muhtarlık Hizmet Binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi.

Başiskele Doğantepe ve Cami Düzü mahalleleri Haberi

Başiskele Doğantepe ve Cami Düzü mahalleleri

Başiskele’de önceki dönemde köy olarak Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gören 8 yerleşim yeri artık mahalle statüsüne dönüştü ve ilçe belediyesinden hizmet görüyor.


Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, seçim beyannamesinde söz verdiği gibi köyden mahalleye dönüşen Doğantepe ve Cami Düzü’nde yeni projelerini hayata geçiriyor. Planlı yapılaşma ve modern şehircilik hizmetlerinin en güzel örneklerinin görüldüğü Başiskele’de Başkan Ayaz’ın seçim beyannamesinde yer alan projeler hayata geçmeye devam ediyor. Semt konaklarının bir yenisine daha Doğantepe Mahallesi’nde başlayan Başiskele Belediyesi, mahalle halkının kullanabileceği 2 buçuk kattan oluşacak binanın yapımına da başladı. Öğrenciler ve mahalle halkına yönelik düzenlenecek eğitimlerde kullanabilecek eğitim odaları, cami cemaatinin kullanabileceği abdest alma yerleri ve çay ocağının bulunacağı binanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Ayrıca Cami Düzü Mahallesi’ne yapılması planlanan Semt Konağı için temel...