18 / 05 / 2024

Başiskele kadınlara özel spor kompleksi

Başiskele kadınlara özel spor kompleksi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Mehmetağa mahallesi Kullar caddesinde yapımı devam eden bayanlara özel ücretsiz kapalı spor kompleksi çalışmalarını yerinde inceledi.

Aile Bakanlığından son dakika açıklaması: Çalışan ya da ev hanımı tüm kadınlara 4 bin TL mi verecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin lira yardım" haberlerine dair açıklama yaptı. İşte bakanlığın o açıklaması...

TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? Dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi! 

12. Kalkınma Planı ile ilgili detaylar açıklandı. Plandan dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi de çıktı. Peki TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

Eşi vefat eden kadınlara Aile Bakanlığından maddi destek! Hemen almak için başvurun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi vefat etmiş kadınlara maddi destek sağlıyor. Peki bu yardımdan kimler faydalanacak? Eşi vefat etmiş kadına ne kadar ödeme yapılacak?

Çalışan kadınlara müjdeli haber! SGK'dan 25.000 TL toplu ödemenizi hemen alın

Devlet yetkililerinin bu sene bir çocuklu ailelere, düşük gelirli ailelere ve daha birçok bağlamda destek ödemesi yaptı. Devlet yetkililerin yaptığı açıklamaya göre yeni destek ödemesi çalışan kadınlara olacak.

Bakanlıktan duyuru geldi! Kadınlara tam 2 bin TL ödeme yapılacak!

Kadınlara 2 bin TL ödeme haberi bakanlık tarafından duyuruldu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşlerini kaybetmiş kadınlar için yardım programı başlattı. Bu program kapsamında, hak sahibi kadınlar için her ay düzenli olarak hesaplanan bir yardım ödemesi yapılacak.

Hanımlar, bu destek ödemesi sadece size özel! Devlet 4.000 TL’yi doğrudan hesabınıza yatırıyor!

Devletin sadece kadınlara özel hazırladığı destek ödemesinden yararlanmak için e-Devletten başvuru yapmak yeterli.  Peki kimler 4.000 TL destek ödemesini alabilir?

Aile Bakanlığından kadınlara tam 1.000 TL veriliyor! 2 ayda bir verilen desteği hemen PTT'den alabilirsiniz! 

'Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Konut Destek Programı'nın detayları merak ediliyor. Program ile kadınlara 1.000 TL destek sağlanıyor. Peki eşi vefat edenlere para yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Kadınlara devletten 1000 lira destek! Başvuran TC Kimlik Kartı ile hemen alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım Programı kapsamında destek ödemelerine devam ediyor.

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.

Eşi vefat eden kadınlara konut desteğinde son dakika! Başvuru şartları ve detayları açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşi vefat eden kadınlara konut desteğinin şartları belli oldu. 300 bin lira destek sağlanacak proje ile bilgileri Bakan Derya Yanık açıkladı. İşte eşi vefat eden kadınlara sağlanacak olan konut desteği ile ilgili detaylar...

Eşi vefat eden kadınlara ev yardımına nasıl başvurulur? 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek? Hemen göz atın

Eşi vefat eden kadınlara 300 bin Türk Lirası konut desteği ile ilgili detaylar netleşiyor. Şu ana kadar 4 şehirde başlatılacak olan konut yardımı için başvuru şartları da belli oldu. 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek?

SGK’dan çalışan kadınlara müjde! Anında 16 bin 106 TL ödeme! İşte detaylar!

SGK’dan çalışan kadınlara güzel haber verildi. Asgari ücret alan kadın çalışanlar için 16 bin 106 TL verileceği açıklandı. İşte detaylar!

Başiskele kadınlara özel spor kompleksi Haberi

Başiskele kadınlara özel spor kompleksi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Mehmetağa mahallesi Kullar caddesinde yapımı devam eden bayanlara özel ücretsiz kapalı spor kompleksi çalışmalarını yerinde inceledi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz vatandaşların taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Ayaz bu kapsamda Mehmetağa mahallesi Kullar caddesinde yapımı devam eden bayanlara özel ücretsiz kapalı spor kompleksi çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Ayaz, bayanlara özel ücretsiz kapalı spor kompleksinde çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Mehmetağa mahallesi Kullar caddesinde 530 metrekare olan kapalı spor merkezinde bayanlara özel aerobik, step, platess, fitness branşlarında profesyonel bayan antrenörler nezaretinde sağlıklı ve zinde kalmak için sportif faaliyetler gerçekleştirilecek. Kuaför ve dinlenme salonunda bulunacağı spor merkezinde etkinliklerin ücretsiz olacağı...