02 / 05 / 2024

Başiskele-Kullar yeni hal binası

Başiskele-Kullar yeni hal binası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni ve modern bir sebze meyve hali kazandırıyor. Yapımı büyük bir hızla devam eden hal binası şekillenmeye başladı, projede 62 dükkan yer alacak...

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Başiskele Belediyesi'nden 52.4 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiide yer alan 14 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10-11-12 Aralık 2018 tarihinde yapılacak..

Başiskele'de 52.1 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Yuvacık ve Kullar mevkiide yer alan 14 arsa ihale ile satışa sunuyor. İhale 8 Ekim'de gerçekleşecek..

Başiskele Belediyesi'nden 25 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar İlçesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Eylül'de gerçekleşecek...

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Kocaeli Başiskele'de 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar Mevkii Yaylacık Mahallesi'ndeki sanayi alanı imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek..

Başiskele'de 51.9 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Başiskele Belediyesi, Yeniköy, Kullar ve Yuvacık mevkiideki 15 arsasını ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 26 Haziran'da gerçekleşecek...

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Başiskele'de 6.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Başiskele Belediyesi, Kullar ve Yeniköy'deki 3 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek..

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

Başiskele'de yeni spor merkezi açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Başiskele yeni belediye binasına kavuştu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Başiskele-Kullar yeni hal binası Haberi

Başiskele-Kullar yeni hal binası


Başiskele-Kullar’da yapımı süren ve günün ihtiyaçlarına göre dizayn edilen modern hal binası fiziki ve işlevsel özellikleriyle öne çıkacak. 56 bin metrekare kullanım alanıyla rahat bir mekan sunan yeni hal binası her bakımdan modern bir yapı olacak. Hal binası, özellikler bakımından Türkiye’nin sayılı tesisleri arasında yer alacak.


SOSYAL TESİS DE OLACAK


Sebze- meyve bölümü ve idari kısım olmak üzere iki ana yapıdan oluşacak hal binasında çalışmalar hızla sürüyor. Dükkan bölümleri ayrılan sıva ve tesisat işleri yapılıyor. Yeni hal binasının yapım özelikleri eski hal binasının eksik yanları göz önünde bulundurularak oluşturuluyor. Projede Türkiye’nin çeşitli illerinden hale sebze meyve getirecek olan şoförler için sosyal tesis de olacak. Sosyal tesis yemek ve dinlenme imkanı sağlayacak.


62 DÜKKAN YER ALACAK


Yeni modern hal binasının içerisinde 100 metrekare büyüklüğünde...