20 / 05 / 2024

başiskele mahalle konağı

başiskele mahalle konağı

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, yapımına başlanan semt konağını inceledi. Ayaz, “Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezlerinde çocuklara ve gençlere etüt faaliyetleri ile katkı sağlanarak derslerine yardımcı olunuyor" dedi.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Ankara Kösrelik Mahalle Konağı için geri sayım başladı!

Ankara'da mahallelilerin sosyalleşmesine ve paylaşımlarının artmasına vesile olan mahalle konaklarına bir yenisi daha ekleniyor, Ankara Keçiören Kösrelik Köyüne yapılan mahalle konağı aynı zamanda muhtarlık binası olarak da hizmet verecek.

Antalya Avdan Mahalle Konağı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli ilçesinde yapımını tamamladığı Avdan Mahalle Konağı Başkan Türel tarafından hizmete açıldı.

Konya Selçuklu'ya yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Kosova Mahallesi’nde yapımına başlanan mahalle konağında çalışmalar sürüyor.

Kartepe'de Mahalle Konağı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Karatepe Mahalle Konağının kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

Konya Buhara Mahalle Konağı için inşaat başladı!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Buhara Mahallesine kazandırılacak mahalle konağının inşaat çalışmalarına başlandı.

Bursa Yıldırım'da Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Anadolu Mahalle Konağı’nın açılışını yaptı. Edebali, yaşam standartları yüksek, şehir estetiğine sahip, sükunetin hakim olduğu yaşam alanları inşa ettiklerini belirtti.

Bursa Çelebi Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Çelebi Mahallesi’nde 1 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen mahalle konağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

İzmit Topçular Mahalle Konağı hizmete açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından olan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Topçular Mahalle Konağı’nda incelemelerde bulundu.

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Ankara Keçiören Belediyesi bu kapsamda Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”dedi.

Aydın Çatak Mahalle Konağı tamamlandı!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir türlü tamamlanamayan Çatak Mahalle Konağı ve çok amaçlı cemiyet alanı inşaatı, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın gayretiyle tamamlandı.

Kağıthane Gürsel mahallesine mahalle konağı inşa ediliyor!

İlçedeki otopark sorununu ortadan kaldırmak ve her mahalleye bir mahalle konağı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kağıthane Belediyesi’nin Gürsel Mahallesi’nde başlatmış olduğu Mahalle Konağı ve Otopark inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

başiskele mahalle konağı Haberi

başiskele mahalle konağı

Başiskele Belediyesi Hüseyin Ayaz, Sepetlipınar mahallesinde yapımı devam eden 3. semt konağını inceledi. Bir konuşma yapan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezlerinde çocuklara ve gençlere etüt faaliyetleri ile katkı sağlanarak derslerine yardımcı olunuyor, milli ve manevi değerlerimizin farkındalığını oluşturmak amacıyla hizmet veriliyor. Bayanlara yönelik el sanatları konularında kurslar düzenleniyor. Bu yüzden bizim için semt konakları hemşeri hukukunun gelişmesi açısından büyük önem taşıyor”...