14 / 05 / 2024

Başiskele mahalle konakları

Başiskele mahalle konakları

Başiskele’deki 8'nci semt konağı Yeşilyurt mahallesine inşa edilecek. Bugüne kadar üç yerde hizmete açılan semt konaklarından dördünün inşaatı da sürüyor.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Başiskele’ye 8. konak geliyor!

Başiskele’deki 8'nci semt konağı Yeşilyurt mahallesine inşa edilecek. Bugüne kadar üç yerde hizmete açılan semt konaklarından dördünün inşaatı da sürüyor.

Başiskele'ye Semt Konağı yapılıyor!

Başiskele Belediyesi'sinin mahalle kültürünü yaşatarak, kaynaştırarak, kent yaşamı içerisinde rahat nefes alabileceği ortamlar oluşturmak için hayata geçirdiği Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezlerini yaygınlaşıyor.

Kocaeli Başiskele'de icradan 24 milyon TL'ye 3 arsa!

Kocaeli 1. İcra Dairesi, Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 61 bin TL olarak belirlendi.

Kocaeli Başiskele'de yeni futbol sahası yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Paşadağ mahallesindeki yapımına başlanılan futbol sahasının inşası sürüyor.Halkın boş zamanlarında spor yapmasına olanak sağlamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarına spor tesisle

Kocaeli Başiskele bölgesi konut sektöründe yoğun talep görüyor!

Konut sektörünün gözde ilçelerinden biri olan Başiskele son günlerde yoğun talep görüyor. Bu nedenle de inşaat firmaları gözlerini bu bölgeye çevirdi.

Başiskele Kent Meydanı şekilleniyor!

Başiskele Kent Meydanı büyük oranda tamamlandı. Yapının zemin mermer döşeme, iç bölme duvarlarının cam montajı, asma tavan imalatı, traverten cephe kaplama granit bazalt yer döşeme çalışmaları devam ediyor

Başiskele Belediyesi'nin yeni hizmet binasının yapımı Nisan'da tamam!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele’ye yapılan yeni hizmet binası nisan ayında bitiyor. Belediye birimleri 9,5 milyona mal olan binaya nisan ayının sonunda taşınacak.

Kocaeli Başiskele yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile Başiskele’de üç cadde ve bazı yollarda yenileme uygulaması yapıldı.

Başiskele’ye yeni mesire alanı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele Eski Yayla Tekne Pınarı’na A tipi mesire alanı yapımı için önceki gün bir ihale yapıldı.

Başiskele Mesire Alanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park, Bahçe ve Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ilçesi Eski Yayla Tekne Pınarı’na A tipi mesire alanı yapımı için Büyükşehir hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirildi.

Başiskele’de üç köy beton yolla bağlandı!

Grup köy yollarında çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Başiskele’de üç köyü birbirine bağlayan 12,5 kilometrelik beton yol imalatını tamamladı.

Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi inşa edenlere teşekkür etti!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele bölgesine yatırım yapan müteahhitlere yemek verdi. Başiskele'nin inşaasına katkılarından dolayı firmalara plaket veren Ayaz'm bu davetine katılım oldukça yüksek oldu.

Başiskele mahalle konakları Haberi

Başiskele mahalle konakları

Başiskele belediye başkanı Hüsein Ayaz ve beraberindekiler, 8 nci mahalle konağının yapılacağı Yeşilyurt mahallesinde inceleme yaptı. 1561 metrekare alan olarak projelendirilen semt konağı 561 metrekare taban alanda yer alıyor. 3 katlı ve yine Selçuklu mimarisinde çizilen projenin bahçesinde yine birbirinden farklı peyzaj ve çevre düzenlemeleri yer alacak. Aynı zamanda projenin bahçesinde yemekhane ve açık alan düğün yerleri olarak da projeler de bulunacak. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, bu semt konağından da her yaş grubunun farklı sosyal etkinliklerden yararlanacağını söyledi.


Özgür...