02 / 05 / 2024

Başiskele yeni belediye binası

Başiskele yeni belediye binası

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele'ye yeni hizmet binası ve kent meydanı inşa etti.

Kocaeli Başiskele’nin yeni belediye binası son şeklini aldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda gerçekleştirilen projenin üç bölümü de tamamlandı.

Başiskele Serdar Mahallesi'ne yeni hizmet binası yapıldı!

Başiskele Belediyesi’nin Serdar Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasının yapımı tamamlandı

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Kocaeli'de 4 bin 354 metrekarelik arsa satılıyor! Başiskele Belediyesi resmen duyurdu!

Kocaeli ili Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mahallesi'nde yer alan 4 bin 354 metrekarelik arsayı satıyor. İşte fiyat, ihale tarihi ve büyüklük bilgileri...

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi'nde imar planı oylandı!

Kocaeli Başiskele Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oylandı ve kabul edildi.

Başiskele Belediyesi'nden 14.8 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 11 adet gayrimenkul toplamda 14 milyon 832 bin 327,900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 12-13-14 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Başiskele Belediyesi'nden 18.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığına ait olan 3 adet gayrimenkul toplamda 18 milyon 626 bin 460 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Başiskele Belediyesi'nden 41.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 5 adet arsa toplamda 41 milyon 325 bin 928 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Başiskele Belediyesi'nden 43.7 milyon TL'ye satılık 25 gayrimenkul!

Mülkiyeti Başiskele Belediye Başkanlığı'na ait olan 25 adet gayrimenkul toplamda 43 milyon 777 bin 500 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 7 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Başiskele'de yeni spor merkezi açıldı!

Başiskele Belediyesi tarafından spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen kadın ve erkekler için hizmete açılan ücretsiz spor merkezlerinin en yenisi Fatih Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Bağcılar'da yeni belediye binası heyecanı!

Bağcılar'da, Güneşli Mahallesi'nde inşa edilen yeni belediye hizmet binasının heyecanı yaşanıyor. Yeni bina , kapalı alanı ve toplam 419 araçlık otoparkının yanı sıra botanik bahçeye sahip olacak.

Kocaeli Başiskele'de 5 taşınmaz 20,9 milyon TL'ye!

Başiskele Belediye Başkanlığı 5 mahallede taşınmaz satıyor. İhalesi 15 Haziran'da gerçekleştirilecek taşınmazların toplam satış bedeli 20 milyon 975 bin 441, 65 TL olarak belirtiliyor.

Başiskele yeni belediye binası Haberi

Başiskele yeni belediye binası


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa etti. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın Serdar Mahallesi’ndeki 10 dönümlük alanda yürüttüğü proje ile üç bölümden oluşan modern bir mimari ortaya çıktı. Belediye binası tanıtım programıyla vatandaşlarla buluşturuldu. Toplam 6 bin 810 metrekare kapalı alanı bulunan yeni belediye binasında 52 araçlık bir de otopark yer alıyor.





YEREL HİZMETLER ÇOK DAHA GÜZEL


Başkan Karaosmanoğlu da konuşmasında şunları ifade etti; “Önceden Başiskele ilçemizde 5 belde belediyemiz vardı. Kullar, Yuvacık, Döngel, Bahçecik ve Yeniköy. 5 beldeyi birleştirerek 2008 yılında hükümetimizin de Bakanlar Kurulumuzun da onayıyla Başiskele ilçesi haline geldi. 2009 seçimlerinden sonra ilçe belediye başkanlığı seçimi yapıldı. Bu tarihten itibaren ilçe olarak hizmet etmeye devam etti. Belediyelerin varlık sebebi nedir, neden...