01 / 05 / 2024

başiskelede termal kaynaklar

başiskelede termal kaynaklar

İstanbul' a yakınlığı, kış sporlarının yapılmasına müsait, trekking, atv ve paintball gibi sporların yaygın olarak kullanıldığı bir ilçe olma özelliğiyle diğer turizm bölgelerinden daha cazip...

CarrefourSA’da kışa özel fırsatlar başladı! Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’dan resmen rafları boşaltacak yeni indirim kampanyası geldi. CarrefourSA’da Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 27 Kasım 2023 fiyat listesi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Sözleşmeli Personel Alımını kaçırmayın! Son başvuru tarihi 15 Mart 2023!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 15 Mart 2023 olarak açıklandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Gazprom Başkanı Miller ile görüştü!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus enerji şirketi Gazprom’un Başkanı Aleksey Miller ile bir araya geldi.

Karatay Termal Tatil Köyü hizmete açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dünyada turizm alışkanlıklarının değiştiğini anlattı. Kurum, "Konya'nın üstü insanlığa nasıl tarihi, kültürel, manevi şifalar sunuyorsa, altı da termal kaynaklarıyla sıcak sularıyla insanlığa şifa sunuyor'' diye konuştu.

Sigorta sektörü 2020'den umutlu!

TSB Başkanı Atilla Benli, "Türkiye'de ekonomik dengelenmenin yanı sıra büyüme başladı. Yabancı kaynaklar da büyüme tahminlerini pozitif yönde revize ediyor. Dolayısıyla 2020 yılının 2019 yılından çok daha iyi bir yıl olacağını tahmin ediyoruz." diye konuştu.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor!

Karaderili Şirketler Group’un, 180 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 2014 yılında temelini attığı 2 bin 200 yatak kapasiteli Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor.

Körfez Termal Devremülk Tesisi'nde daire teslimleri başladı!

Körfez GYO'nun Balıkesir Güre'de yer alan Körfez Termal Devremülk Tesisi bugün itibariyle hizmete açıldı ve daire teslimleri başladı.

Özdil Termal Park'ta fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor!

252 adet konutun yer aldığı Özdil Termal Park 'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor.

Körfez Termal 13 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Balıkesir Edremit'te Körfez GYO tarafından inşa edilen Körfez Termal 13 bin TL'den başlayan fiyatlarla devremülk sahibi olunabiliyor.

Başiskele Belediye Meclisi'nin Nisan gündeminde imar var!

Başiskele Belediye Meclisi'nin nisan ayı meclis toplantısında Kocaeli Gölcük-Başiskele Termal Turizm Merkezi Birliği'ne ilçeyi temsilen Kemal Erdem, Erkan Kutluer ile Ahmet Çoban seçildi.

Eskişehir Kızılinler Termal Turizm Merkezi'nde tahsis ihale süreci başladı!

Eskişehir’de yapılması planlanan Kızılinler Bölgesi Termal Turizm Merkezi İmar Planları ortaya çıkan proje ile ilgili olarak tahsis süreci başlatıldı.

Yalova Termal Kaplıca'da 2 milyon TL’lik restorasyon başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Yalova Termal Kaplıca İşletmeleri’nde 2 milyon TL’lik dev restorasyon başladı. İşletmedeki açık havuz, sultan banyo ve kurşunlu banyo 15 yıl aradan sonra tarihinin en büyük restorasyon çalışması için kapatıldı.

başiskelede termal kaynaklar Haberi

başiskelede termal kaynaklar

BAŞİSKELE, Kocaeli il sınırları içinde bulunan bir tarafı İzmit Körfezi, diğer tarafı 1200 metre yüksekliği olan dağlarla kaplı maviyle yeşilin buluştuğu bir kent. İstanbul'a yakınlığı, kış sporlarının yapılmasına müsait, trekking, atv ve paintball gibi sporların yaygın olarak kullanıldığı bir ilçe olma özelliğiyle diğer turizm bölgelerinden daha cazip. Şifalı suya sahip termal kaplıcaları ve turistik dinlenme tesisleriyle şifa arayanların adresi olan ilçede, olağanüstü görüntülere sahip tarihi kanyonlarıyla, yaz aylarında güneşin batışını seyredebiliyorsunuz. 


TURİZMİN MERKEZİ BAŞİSKELE 


Yerel yönetimlere örnek olacak vizyon projelere imza atan Başiskele Belediyesi, ilçeye değer katmaya devam ediyor. Başiskele'de, yeni projeler ve yeni yatırımlar Belediye Başkan'ı Hüseyin Ayaz'ın önderliğinde aralıksız olarak sürüyor. Başiskele Belediyesi'nin öncülük yaptığı dev projelerle kentsel dönüşüm sağlanırken, marka değerini de zirveye taşıyor. Beş yıldızlı termal otel...