05 / 05 / 2024

Başiskeleye otopark

Başiskeleye otopark

Başiskele Belediyesi, vatandaşların uğrak yeri olan sahile, 100 araçlık otopark yapmak için kolları sıvadı. Başiskele'nin yoğun trafiği çözülecek.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Bağcılar'da 27.5 milyon TL'ye satılık katlı otopark ve arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan katlı otopark ve arsayı 27 milyon 520 bin 300 lira bedelle satışa çıkardı.

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Samsun Terme'de yeni otopark inşaatı başladı!

Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezindeki araç trafiğine çözüm getirmek için hayata geçirilecek otopark projesinin inşaatı başladı.

Bağcılar'a 7 otopark geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan katlı otopark projelerinde çalışmalar hızlandı. Proje kapsamında 7 otopark inşa edilecek.  

Otopark zorunluluğu ne zaman başlıyor?

Otopark Yönetmeliği'nde son değişiklik bugün yapıldı. Peki, son düzenlemeye göre otopark zorunluluğu ne zaman başlıyor?

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Kocaeli’de her eve otopark uygulaması başladı!

Türkiye genelinde uygulanan bir konuta bir otopark zorunluluğu kapsamında Kocaeli’de son 2 yılda inşaatı başlayan binalarda 60 bin araçlık otopark yapıldı.

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otopark'ın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandıracağı Tam Otomatik Katlı Otopark projesinin inşaatına başladı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı Otoparkı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Fatih Terim Stadı Otoparkı Çevresi Geometrik Düzenleme ve Trafik Sirkülasyon Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 21 Mayıs'ta askıya çıkarıldı.

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Başiskeleye otopark Haberi

Başiskeleye otopark

Başiskele Belediyesi,, vatandaşların uğrak yeri olan sahile, 100 araçlık otopark yapmak için kolları sıvadı Başiskele Belediyesi Organik Pazar alanı projesi ile birlikte 100 araçlık otopark projesi de hayata geçiriyor. Körfez Mahallesi Liman Caddesi ve Mesan Sokağa cepheli kapalı pazar yeri yapımı için çalışmalar devam ederken yaz aylarında sahilde artan araç yoğunluğu nedeniyle Başiskele Sahili’nde 100 araçlık büyük bir otopark çalışması için ekipler kollarını sıvadı. Özellikle yaz aylarında cemiyetlerin fazla olması ve Başiskele’de yaşayan tüm vatandaşların aileleriyle birlikte zaman geçirebilecekleri uğrak yeri olan Başiskele Sahili oldukça yoğun bir trafiğe maruz kalıyor.


Kocaeli...