02 / 05 / 2024

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Serhat Keçeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Magne Dynamıcs Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magne Dynamıcs Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Özcan tarafından kuruldu.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Veli Şahin tarafından kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eps Plastik Taahhüt İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Akad Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akad Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Alper Düzen ve Ahmet Kocabey tarafından kuruldu.

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Çelik tarafından kuruldu.

Maks Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maks Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Murat tarafından kuruldu.

İntegral Taahhüt İnşaat ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

İntegral Taahhüt İnşaat ve Mimarlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başçi tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Aliefendioğlu ve Mehmet Haluk Üner ortaklığıyla kuruldu.

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uzun tarafından kuruldu. 

Soytaş Taahhüt İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytaş Taahhüt İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Soytaş tarafından kuruldu.

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Murat Serhat Keçeci tarafından kuruldu. 


Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü insaat taahhüt isleri; konut isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğerişler.



Başkan Taahhüt İnşaat Yapı...