28 / 04 / 2024

Başkent 2015te de emlakla kazanacak

Başkent 2015te de emlakla kazanacak

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, Bağlıca, Batıkent Çakırlar, Mamak Doğukent Bulvarı, Eskişehir yolu ve İncek Bulvarı'nın çok kazandıran bölgeler olduğuna dikkat çekti.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara'da yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek olan projede toplam 545 konut yer alacak. 

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmı kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde (Başkent Emlak Konutları) 29396 Ada 11 Parsel Konut ve Ticaret Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı 22 Ekim'de onaylandı.

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Başakşehir'de istinat duvarı çöktü!

Mega kent İstanbul'da başlayan yoğun yağış nedeniyle Başakşehir'de istinat duvarı çöktü.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun Ankara'daki 42 arsasının değeri 116.5 milyon TL!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara'daki toplam 42 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" Projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak konutları 2. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Emlak Konutları 1. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Başkent Emlak Konutları 1. Etap" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Milli Emlak'tan satılık 405 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi 405 tane kamu konutunu satışa çıkarıyor. İlan, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Başkent Milli Emlak Dairesi satılık kamu konutu ilanının başvuru detayları...

Başkent OSB'de lojistik merkezi kuruluyor!

Ankara'yı Anadolu'nun limanı yapacak "Lojistik Merkezi" projesi Başkent OSB tarafından yürütülüyor. Lojistik merkezi, demiryolunun ana hattı üzerinde ve 700 dönümlük arazi üzerinde inşa ediliyor...

Başkent Milli Emlak'tan 24.7 milyon TL'ye satılık 94 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Sincan ve Yenimahalle'de bulunan 94 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 770 bin TL olarak belirlendi.

Başkent 2015te de emlakla kazanacak Haberi

Başkent 2015te de emlakla kazanacak

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, emlak sektörü açısından 2014 yılını değerlendirerek 2015 yılından beklentilerini açıkladı. Ünal, Ankara'da Bağlıca, Batıkent Çakırlar, Mamak Doğukent Bulvarı, Eskişehir yolu ve İncek Bulvarı'nın 2014'ün en çok kazandıran bölgeleri olduğuna dikkat çekti. 


REKOR KIRDI 


"Ne faiz, ne altın ne de döviz, emlak sektörü kadar getiri sağlamaz" diyen Ünal, gayrimenkul sektöründe kazanabilmek için doğru lokasyonda, doğru tip emlaka yatırım gerektiğini, bunun için de müşavirlik hizmetinin büyük önem taşıdığını söyledi. Başkent'te yatırımcıların daha çok arsa aldığını ifade eden Ünal, "Bağlıca'daki değişim son 1 yılda yüzde 45'lere ulaşarak adeta rekor kırdı. Burası Başkent'in parlayan yıldızı konumunda. Eskişehir yolunda yüzde 30-40 prim getiren olan yerler var. Yatırım yapılacak bölgelerden biri de Yapracık. Bu bölge, imar çalışması olunca prim...