01 / 05 / 2024

TOKİ'den başkent Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

TOKİ'den başkent Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara'da yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek olan projede toplam 545 konut yer alacak. 



Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen başkent  Ankara  projesinin de ihale tarihini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara projesi Gölbaşı ilçesinde Gerder Mahallesi'nde inşa edilecek.

Toplamda 545 adet konuta yer verilecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Gölbaşı projesinde 1 adet 18 dükkanlı ticaret merkezi de bulunacak. Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşine de yer verilen  TOKİ  Ankara projesinin ihalesi 10 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Hayata geçirdiği projelerle dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Gerder Mahallesi 545 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi (18 Dükkân) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi 10 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ den başkent Ankara ya 545 yeni konut geliyor!

994 KONUTLUK BİR YENİ PROJE DAHA GELİYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki Gölbaşı projesinin dışında bir de 994 konutluk yeni proje yapacak.

TOKİ'nin Sincan projesinde 994 konut ve 12 adet dükkanın dışında 1 adet İlkokul, 1 adet Ortaokul ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi de mevcut.

TOKİ'nin resmi web sitesindeki detaylara göre Ankara İli, Sincan İlçesi, Yenipeçenek Mahallesi 1. Etap 994 Adet Konut, 12 Adet Dükkan, 1 Adet İlkokul, 1 Adet Ortaokul ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işinin ihale tarihi 5 Nisan 2024 olarak açıklanmıştı.

Ankara İli, Sincan İlçesi, Yenipeçenek Mahallesi 1. Etap 994 Adet Konut, 12 Adet Dükkan, 1 Adet İlkokul, 1 Adet Ortaokul ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulüyle ihale edileceği ve tekliflerin sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacağı belirtilmişti.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Araba almayı düşünenler hemen bakın! İşte Türkiye'deki en ucuz 3 elektrikli otomobil! Fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor!


Geri Dön