01 / 05 / 2024

Başkent Evleri satılık daire

Başkent Evleri satılık daire

Ege-Koop Başkent Evleri 150 milyon TL toplam yatırım değerine sahip. Toplam 80 bin metrekare alanda inşa edilen projede daireler 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak tasarlandı. Ege-Koop Başkent Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ege-Koop Başkent Evleri projesinin satışları Şubat ayında!

Ege-Koop tarafından hayata geçirilen Başkent Evleri Ankara- Eskişehir yolu üzerinde bulunuyor. Proje toplam 80 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Ege-Koop Başkent Evleri projesinin satışları Şubat ayında yapılması planlanıyor.

Başkent Yonca Evleri satılık daire!

Başkent Yonca Evleri satılık daire tiplerinin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projede fiyatlar 318 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık!

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Kale Kent Beykent satılık daire!

Kale Kent Beykent satılık daire fiyatları 280 bin liradan başlıyor. Kale Kent Evleri projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl aralık ayında yapılacak...

Vadişehir Evleri Başakşehir satılık daire!

Vadişehir Evleri Başakşehir satılık daire fiyatları 496 bin liradan başlıyor. Vadişehir Evleri Başakşehir projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Adım İstanbul Evleri Başakşehir satılık!

Adım İstanbul Evleri Başakşehir satılık dairelerin fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor. Adım İstanbul Evleri projesinde 615 adet daire ve 120 adet dükkan bulunuyor...

Nurol Park Bağcılar Evleri satılık!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Şubat ayın başlaması planlanan proje 55 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Nurol Park Bağcılar Evleri satılık seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nidapark Başakşehir Evleri satılık!

Nidapark Başakşehir Evleri satılık daire fiyatları 522 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje 24 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Park Mavera 2. Etap Başakşehir Evleri satılık!

Blokların 14 - 25 kat arasında değiştiği proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda yükseliyor. Park Mavera 2. Etap Başakşehir Evleri satılık seçenekler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Nidapark Evleri Başakşehir satılık daire!

Nidapark Evleri Başakşehir satılık daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Nidapark Evleri Başakşehir'de konutlar Ekim 2017 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Kirazlı Koru Evleri Bağcılar satılık!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen proje metroya yakın bir konumda bulunuyor. Kirazlı Koru Evleri Bağcılar satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri satılık!

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Lansmanı 12 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek olan proje 11 dönüm arsa üzerinde yükseliyor.

Bağcılar Corner Life Evleri satılık!

Toplam 211 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor. Bağcılar Corner Life Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor!

Akranlar İnşaat imzasıyla Malatya'da hayata geçirilen Rüyakent Evleri 22 bin 500 metrekare alanda 12 katlı 6 bloktan meydana geliyor. Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor.

Başkent Evleri satılık daire Haberi

Başkent Evleri satılık daire

Ege-Koop tarafından hayata geçirilen Başkent Evleri Ankara- Eskişehir yolu üzerinde yer alıyor. Toplam 80 bin metrekare alanda inşa edilen projenin yatırım değeri ise 150 milyon TL olarak belirlendi.


Ege-Koop Başkent Evleri projesindeki daire büyüklükleri 145 metrekare ile 280 metrekare alan arasında değişiyor. Projedeki daire tipleri ise 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn edildi.


Ege-Koop Başkent Evleri projesinin inşası 2015 Mart ya da Nisan ayında yapılması planlanıyor. Toplam 640 daire bulunan projedeki dairelerin satışları Şubat ayında yapılması planlanıyor.


Ege-Koop Başkent Evleri sosyal olanak olarak açık ve kapalı yüzme havuzları, spor sahaları, saunası, yürüyüş yolları ve gölet gibi seçenekler sunuluyor. 


Ege-Koop Başkent Evleri iletişim bilgileri!

Satış Ofisi:1337 Sk. No:16 K:7 AsHan Çankaya-Izmir

Tel :+90 (232) 484 07 07

Web:http://www.egekoop.org.tr/anasayfa

Tülay...