02 / 05 / 2024

Başkentgaz ankara

Başkentgaz ankara

Başkentgaz, Sincan, Etimesgut, Mamak ve de Gölbaşı’ndaki yeni abone merkezlerini devreye soktu. Bundan böyle vatandaşların abonelik işlemleri için Maltepe Merkez Binası’na gitmesine de gerek kalmayacak.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

TOKİ, Ankara için ÇED başvurusu yaptı! Tam 1.012 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 171 milyon 94 bin TL'ye mal olacak projede 1.012 konut yer alacak.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Ankara'da satılık 3 arsa! 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı başkent Ankara'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

SGK'dan Ankara'da satılık 11 arsa ve 1 bina! 1 milyon 125 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Aralık'ta yapılacak.

Vera İncek resmen başlıyor! Ankara'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Çelikoğlu İnşaat tarafından başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Vera İncek projesi resmen başlıyor. 360 konutun yer aldığı proje 443 milyon 650 bin TL'ye mal olacak. 

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Ankara'da 389 adet arsa satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı: Metrekaresi 40 TL'den başlayan fiyatlarla...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Ankara'da yer alan 389 adet arsayı satıyor. Söz konusu arsalar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Natura Port'ta lansman fırsatı! Başkent Ankara'da 880 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Natura Port projesinde lansman fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Natura Port projesinin 2025 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Başkentgaz ankara Haberi

Başkentgaz ankara

Abone sayısı her geçen gün artan Başkentgaz, Ankaralıların doğalgaz ile ilgili işlemlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için yeniliklere devam ediyor. Başkentgaz, Sincan, Etimesgut, Mamak ve Gölbaşı’ndaki abone merkezlerinde yaptığı düzenlemelerle abonelik işlemlerinin de yapılabilmesinin önünü açtı. Yeni abone noktalarının açılmasıyla vatandaşların doğalgaz ile ilgili ihtiyaçlarını kendilerine en yakın yerde karşılaması sağlanırken bir yandan da Maltepe Merkez’deki yoğunluk azaltılıyor.


Başkentgaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ebubekir Özbek, “Eskiden sadece Merkezde yapılabilen işlemleri diğer şubelere yayarak, evleri merkezden uzak olan Ankaralıların bulunduğu ilçelerde işlemlerini halledebilmeleri için her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Bu kapsamda tüm işlemlerin şubelerimizde de yapılabilmesi için mevcut şubelerin fiziki şartlarının iyileştirilmesi, personel istihdamı ve eğitimi konusunda çalışmalarımız sürüyor.” dedi.


Başkentgaz’ın, Maltepe Merkez Binası’nın yanı sıra, yeni açılan Sincan, Etimesgut, Mamak ve Gölbaşı abone merkezleri...