07 / 07 / 2024

başkentgaz ucuzamı satıldı

başkentgaz ucuzamı satıldı

Sayıştay, 2013 başlarında özelleştirilen Başkentgaz’ın düşük bir fiyata satıldığı tespitini yaptı. Başkentgaz Torunlar Gıda’ya 1 milyar 162 milyon dolara satılmıştı. Sayıştay ise gerekçeleri sayarak özelleştirmenin neden düşük kaldığını tek tek sıraladı..

İdealist Cadde'deki 10 bağımsız bölüm 18.1 milyon TL'ye satıldı!

İdealist Cadde projesinde yer alan 10 bağımsız bölüm KDV Dahil 18 milyon 80 bin TL'ye satıldı. 

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Başakşehir Tual Bahçekent Evleri'nin yüzde 30'u satıldı!

Tual Bahçekent, Dağ Mühendislik tarafından Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir Bahçekent'te yükseliyor. Tual Bahçekent Evleri'nin şimdiden yüzde 30'u satıldı. Projenin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı!

Tahincioğlu'nun alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla dikkat çeken projesi Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı. 374 dairenin bulunduğu proje, aile sıcaklığında şehir yaşamı sunuyor.

Hill Kartal'ın yüzde 20'si satıldı! Fiyatlar 225 bin liradan başlıyor!

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı’nın Adalar ve Aydos ormanı manzaralı ilk projesi Hill Kartal’da konutların yüzde 20’si satıldı. Ocak ayı sonuna kadar sürecek kampanyada lansmana özel indirimli fiyatlar 225 bin liradan başlıyor

Başakşehir Vadişehir'in yüzde 60'ı satıldı!

Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabında satışlar başladı. 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60'ı satıldı.

Başakşehir Vadiyaka'nın yüzde 30'u ön talep sürecinde satıldı!

Başakşehir'de markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, projenin ön talep sürecinde yüzde 30'unun satıldığını söylüyor.

Emlak Çadırı rekor kırdı! 6 saatte 240 bağımsız bölüm satıldı!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte satıldı.

West Wall Marina Villaları'nın yüzde 40'ı satıldı!

Durak Plus Gayrimenkul'un Beylikdüzü Yakuplu'da 62 bin dönümlük alan üzerine inşa ettiği West Wall Marine'de, 64 villanın yüzde 40'ı satıldı. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, peşin alımların daha yüksek olduğunu kaydetti...

West Wall Marina'nın yüzde 40'ı satıldı!

Durak Plus Gayrimenkul'un Beylikdüzü Yakuplu'da 62 bin dönümlük alan üzerine inşa ettiği West Wall Marine'de, 64 villanın yüzde 40'ı satıldı. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Muşlu, peşin alımların daha yüksek olduğunu kaydetti

Ağaoğlu My Newwork'ün yüzde 25'i satıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni ofis projesi My Newwork'ün yüzde 25'i şimdiden satıldı. Ataşehir'de Ülker Sports Arena ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında inşa edilen My Nemvork'te hafriyat çalışmaları başladı

başkentgaz ucuzamı satıldı Haberi

başkentgaz ucuzamı satıldı


SAYIŞTAY, 2013 başlarında özelleştirilen Başkentgaz’ın düşük bir fiyata satıldığı tespitini yaptı. Başkentgaz Torunlar Gıda’ya 1 milyar 162 milyon dolara satılmıştı. Sayıştay ise gerekçeleri sayarak özelleştirmenin neden düşük kaldığını tek tek sıraladı. Başkentgaz’ın özelleştirilmesi ihalesi 25 Ocak 2013 tarihinde yapıldı.


Pazarlık görüşmesinde Torunlar Gıda 1 milyar 162 milyon lira ile en yüksek teklifi verdi. 2011 yılında Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ihalelerde toplam 1 milyar 521 milyon dolar teklif gelmişti. Bu ihale daha sonra iptal edilmişti. Torunlar Gıda’nın aldığı ihale iki yıl önce yapılan ihaleye göre 359 milyon dolar daha az bedelle sonuçlanmıştı. Sayıştay, 2013 yılının ilk 5 aylık dönemine ilişkin hazırladığı raporunda bu ihale ile ilgili gelişmeleri hatırlattıktan sonra ayrıca dikkate alınmayan bazı noktalara raporunda yer verdi.


İlk...