06 / 05 / 2024

Başlar Konut Emlak İnşaat

Başlar Konut Emlak İnşaat

Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Baş, Ahmet Eren Baş, Fatma Baş ve Yunus Emre Baş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu

Dolar mı çok getiri sağlar konut mu?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar mı çok getiri sağlar konut mu?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları!

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları ve proje detayları...

TOKİ Isparta Bağlar 142 konut ihalesi bugün!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Isparta Bağlar'a 142 konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Bağlar'da 142 yeni konut inşa edecek.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Başkent Milli Emlak'tan 14.3 milyon TL'ye satılık 58 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara İli, Çankaya İlçesinde bulunan 58 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 14 milyon 300 bin TL olarak belirlendi.

Başkent Milli Emlak'tan satılık 405 kamu konutu!

Başkent Milli Emlak Dairesi 405 tane kamu konutunu satışa çıkarıyor. İlan, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlandı. İşte Başkent Milli Emlak Dairesi satılık kamu konutu ilanının başvuru detayları...

Başkent Milli Emlak'tan 24.7 milyon TL'ye satılık 94 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Sincan ve Yenimahalle'de bulunan 94 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 770 bin TL olarak belirlendi.

Bağlar'ın kentsel dönüşüm raporu bakanlığa sunuldu!

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, ilçe için hazırladığı kentsel dönüşüm raporu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunuldu. Projenin onaylamasıyla ilgili çalışmalara önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor.

Diyarbakır Bağlar'da 250 yapı için yıkım kararı!

Diyarbakır'da, yeni yerleşim yerlerinin açılmasıyla birlikte, Bağlar ilçesinde oturanlardan bazıları, çoğu gecekondu olan evlerini terk etti. Bağlar Belediyesi yetkilileri, tespit ettikleri 250 yapı için yıkım kararı verdi.

Türkiye'den Almanlar arsa, Iraklılar konut aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı rapora göre, mülk edinimi konusunda Türkiye’yi tercih edenlerin başında sırasıyla Irak, İngiltere, Almanya, Rusya ve Suudi Arabistan vatandaşları geldi. Türkiye'den Almanlar arsa, Iraklılar konut aldı.

Bağlar'da dönüşüm 4 ay sonra başlayacak!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına 4 ay sonra başlanacağı açıklandı.

Başkentte konut satışları yüzde 15 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre başkentte konut satışları yüzde 15 artış gösterdi. Satışlar Aralık 2018’den beri en yüksek seviyeye ulaştı.

Başlar Konut Emlak İnşaat Haberi

Başlar Konut Emlak İnşaat

Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Baş, Ahmet Eren Baş, Fatma Baş ve Yunus Emre Baş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü kamu ve özel yol bina köprü park bahçe peyzaj fabrika tesis eski eser restorasyonu tadilat takviye montaj altyapı doğalgaz vb.inşaat ve taahhüt işlerini yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Halıcılar Caddesi, Muhtar Hüsnü Sokak,...